xxasienkaxx2
MamusiaMichasia:*
becia nie martw się
z tego co ja się orientuje (mówił mi gin) to w trzecim trymestrze mogą pojawić się objawy pierwszego (nudności, senność, zmęczenie itd) nie wiem dlaczego ale tak jest
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale dzidzia bardzo nisko lezy i po napinaniu miesni zbyt dlugo wszystko mnie boli wiec ostatnio cichutko w sypialni :-( ogolnie to cos mnie cale spojenie lonowe boli jaj chodze, tak jakby ktos mnie kopnal w krocze i nie wiem czy to od ciezaru czy cos innego? Jakies takie wypuklenia mi tez wyskoczyly, tak jakby powiekszone zylki czy cos bo ciemniejszy kolor. Nie swedzi ani nic, tylko wypulke w kilku miejscach. Jedyne co mnie caly czas wkurza to uplawy
nie mialam takich w pierwszej ciazy, bez wkladki sie nie obejdzie :-(
tyle nakupiłam że hej, do samochodu to jeszcze spoko podjechalam wozkiem z tymi zakupami ale do domu jak to wnieść, dzisiaj to jednak mam szczeście jak sąsiad zobaczył ile mam to zaofiarowal sie i zatargal mi to do domu.
A najlepsze było to, że już jedna dziewczyna czekała na USG więc mogłam iśc z nią, no ale...............
nie nadanżam za wami
od 9 rano nic nie jadlam do 16 przed lekarzem musielismy z M zalatwic troszke spraw
wiec ledwo co żylam mialam 3 razy pobierna krew w tym na Toxo, CMV, morfo - ogólna i mocz wiec caly pakiet zrobiony:-)Jutro wyniki:-)
ale sie uśmialam
ale nie chce katować M , wiec chociaz 2 razy w tyg

a pozniej mam pretensje skad te kg
co z tego ze do 16 nic nie jadlam (glukoza) jak wracalismy do domku i zjadlam zestaw powiekszony Mc Donalda
:-(aż mi głupio pozniej doprawilam 4 czekoladkami z bombonierki i tak teraz leze i mam na sumieniu te dzisiejsze śmietki
ale chyba wiekszosc facetów tak ma.