reklama

Grudzień 2011

reklama
maxwell przyznam szczerze, że pierwszy raz widzę coś takiego:szok: Jestem bardzo ciekawa na ile jest niezawodne to urządzenie. Jak na nie trafiłaś??
Szczerze, to poleciła nam go moja ginekolog po urodzeniu się mojej pierwszej córci - jak na te chwile, co z niego korzystaliśmy, to dość fajne urządzonko - tyle, że dość sporo kosztuje. Fakt, że to wydatek jednorazowy, ale..:zawstydzona/y: My za wiele nie mamy wyboru co do antykoncepcji..

Rojku, dzięki za wózkowe wsparcie :)

Witaj mamoOskara i czuj się jak u siebie :)

Kota, daj znać co i jak, a Ty Żabcia nawet nie wychodź z gabinetu dopóki nie upewnisz się co do „sprzętu” (lub jego braku) u Maleństwa ;))) Wśród Twoich ciuszków pamiętam wiele niebieskich i całe mnóstwo krówkowych, więc może lepiej, żeby to był chłopczyk? :) Choć dziewczynka krówkowa też fajnie ;)

Asko_, czy zumba wymaga przytulania się do partnera? Bo ja to chyba musiałabym bokiem :)))))

Co do antykoncepcji na przyszłość, też o tym myślę, ale jakoś przeraża mnie ta spirala. Podobno używanie tamponów jest wtedy niewskazane, a ja nie wyobrażam sobie innego życia ;) Zresztą nie wyobrażam sobie też życia bez stringów i jak widzę te matole poporodowe robi mi się słabo :/ Myśl, że muszę je nie tylko kupić, ale jeszcze nosić, jest dla mnie masakryczna ;)

Maxwell, wiesz że są nawet badania psychologiczne na temat powszechnego lęku przed przechodzeniem przez bramki w marketach? :) Dobrze że wiedziałaś, co u Ciebie piszczy, ale ogólnie chyba wszyscy mamy z tyłu głowy tę obawę, że bramka się uruchomi, choć nic nie wynosimy :)

Ja również podzielam Wasz „ból” co do wydatków. My mamy dwa samochody, więc poza komfortem wydatków też jest 2 razy więcej. Mirabelka napisz jak wyniki badania kiedy już wrócisz i będziesz miała ochotę na relaks z BB :)

Witam wszystkie ciężarówki.
Trafiłam na tą stronę niedawno właściwie z przypadku poszłam w końcu na zwolnienie lekarski i uziemiona w domu zarejestrowałam się żeby móc sobie z kimś popisać.Do tej pory miałam tyyyyyle pary i nie chciałam zrezygnować z pracy.Niestety dopadło nas przeziębienie dosyć poważne i już do końca czyli do grudnia będziemy się wylegiwać w domu.
Pozdrawiam wszystkie grudniowe mamunie:)

Witaj Andzelka :) Już połowa forum przerabiała tej jesieni grypy, infekcje i zapalenia, więc wiemy, co czujesz. Druga połowa forum jest ciągle "na granicy", więc jeśli masz jakieś skuteczne sposoby na wyleczenie przeziębienia, podziel się z nami :)

Hej brzuchatki,

Dzis leniwy dzien:baffled:za bardzo mi sie nic nie chce,zaraz budze M bo sie zanudze:-Dile mozna spac od 4 rano?juz starczy:-)Pogoda nas nie rozpieszcza ,no ale cóż srodek pazdziernika:happy:i tak nie jest zle.

Witam nowe Mamusie.
maxwell80- widze ze ciekawie Ci sie rozpoaczal dzien z Marysia:tak:tak to bywa , ale najgorsze jest wlasnie to ze wszyscy patrza sie na Ciebie jakbys okradla cały sklep:-Da tak naprawde nic nie zrobilas...przeprosiny ochrony to pikus ...wiem cos o tym...:-)

Kurcze ide posmecic troche M:-)

Buziaki :-)

Siedzę jak na szpilkach, ciekawa jestem, co u naszej Żabci w brzuszku siedzi! :rofl2:

Witam nowe Grudniówki!!!

Maxwell mogłabyś napisać coś więcej na temat tego LadyComp? Zastanawiam się od dłuższego czasu nad zakupem tego urządzenia bo dość mam hormonów i trucia swojego organizmu. Ciekawa jestem Twojej opinii, bo wiadomo jak to w necie z wiarygodnością "rekomendacji" ;-) Zawsze lepiej od kogoś znajomego usłyszeć opinię :tak: Czy działa? Jesteś zadowolona z zakupu? Jak długo go stosujecie?
Odkąd odstawiłam tabletki, zainteresowałam się naturalnym planowaniem rodziny (tak się wystaraliśmy o Gabrysiątko ;-) ) i myślę, że chciałabym do tego wrócić po porodzie, z tym, że właśnie antykoncepcyjnie i Lady Comp by pomógł bardzo ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry