Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja sobie siedze za biurkiem z rozpiętym rozporkiem i tak mi wygodniej - dobrze że mam długi sweterek-tunikę to nie widać:-) Coś mnie już uciska w pasie - a może to mój fecior z jedzenia-hahha:-)
Dziewczyny
Melduje się po kolejnym usg- u mnie 8 tydzień 6 dzień, maluszek na usg jest już spory 2,33 cm widzieliśmy z męzem jak rusza rączkami i nóżkami-super widok wiecej moj mąż widział bo ja się poryczałami przez łzy było ciężko coś zobaczyć, teraz już wstawię sobie suwaczek-wcześniej bałam sie zapeszyć.
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny które niebawem wybierają się na usg
Kochana popłakałam się z twojego szczęścia. Tak bym chciała zobaczyć swojego Skarba... ale ja idę dopiero pod koniec maja pewnie ostatniego więc jeszcze trochę, ale mam nadzieję zę maleństwo też mi pomacha:-)Dziewczyny
Melduje się po kolejnym usg- u mnie 8 tydzień 6 dzień, maluszek na usg jest już spory 2,33 cm widzieliśmy z męzem jak rusza rączkami i nóżkami-super widok wiecej moj mąż widział bo ja się poryczałami przez łzy było ciężko coś zobaczyć, teraz już wstawię sobie suwaczek-wcześniej bałam sie zapeszyć.
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny które niebawem wybierają się na usg