Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

wogole pisalyscie o siarze a u mnie ani w poprzedniej nie bylo ani nie ma teraz i z tego co czytalam to nie ma wiekszego znaczenia czy jest
ale czytalam tez, zeby pod zadnym wypadkiem nie wyciskac jej z sutkow zeby np sprawidzic czy jest, nie pamietam dlaczego ale utkwilo mi to w pamieci i nigdy sama nie cisne
ja po porodzie z Zuzia bylam tak oslabiona, ze nie mialam mleka przez tydzien, potem sie pojawilo i mala tylko dwa miesiace udalo mi sie karmic bo zmora nie chciala
uparte dziecko, nawet trzymac na rekach jej nie moglam przy karmieniu butelka bo sie darla wiec zazwyczaj byla karmiona w lezaku albo w lozeczku
taki moj stworek byl kochany
nawet zapalenie piersi przezylam, ehhh ciekawe jak bedzie tym razem 
co pol godziny musze sie przekladac w lozku bo tak mnie bola. Jak Zuzia teraz byla chora i spala ze mna i nie moglam sie krecic bo sie budzila to plakalam w poduszke tak bolalo
na 15 dostalam skierowanie do fizjoterapeuty ale watpie, ze na tym etapie ciazy w jaki kolwiek sposob to pomoze no ale pojde i zobacze co zrobia.
na poczatku nie chcialam ale w sumie fajnie bedzie posiedziec kilka dni w domu jak zuzia bedzie w przedszkolu i odpoczac, pospac, porobic cos dla siebie, moze basen albo jakies inne zajecia, kino itd bo tak to nie mam kiedy albo nie mam po prostu sily 
w ostatnim miesiacu az 7 negatywnych opinii dostal wiec trzeba go do pionu postawic 
rano 1/4 tosta jadla przez 40 minut trzymajac ciagle w buzi i nie polykajac
na obiad zupa coby za duzo gryzc nie musiala no i teraz kolacja to czarna magia :-( karmienie to jeden wielki problem u mnie no ale nie smece.