27012701
Mama Pysi
Moja nocka była tragiczna. Pierwszy raz obudziłam się o 1.00, wyczułam jakieś lekkie bóle brzucha, ale poszłam dalej spać, bo myślałam, że przejdzie. Kolejna pobudka o 3.20 bóle brzucha wyczuwalne i stwierdzenie, że ma skurcze, ale rzadkie, więc wzięłam nospe i poszłam dalej spać. Ostatecznie obudziłam się o 4 i wtedy zaczęło się robić nieciekawie. Dostałam takie silne skurcze, że nie mogłam wytrzymać, wzięłam kolejną nospe, ale nic nie pomagało. Skurcze były już co 5 min. a ja zaczęłam płakać, że to już, że to za wcześnie. M szedł na 6 do pracy, a ja obawiałam się, że zacznę rodzić i nie będę miała się jak dostać do szpitala. Wzięłam kolejną nospe.
Zaczęłam się tak denerwować i płakać, że nawet nie wiem kiedy usnęłam, a gdy już się obudziłam, skurcze ustały, więc pewnie nospa pomogła.
Taka bylam przestraszona, że pierwszym moim postanowieniem było spakowanie torby do szpitala już w tym tygodniu.
Także dzisiaj leżę cały dzień w łóżku, bo widzę, że wszystko może zacząć się w każdym momencie.
Zaczęłam się tak denerwować i płakać, że nawet nie wiem kiedy usnęłam, a gdy już się obudziłam, skurcze ustały, więc pewnie nospa pomogła.
Taka bylam przestraszona, że pierwszym moim postanowieniem było spakowanie torby do szpitala już w tym tygodniu.
Także dzisiaj leżę cały dzień w łóżku, bo widzę, że wszystko może zacząć się w każdym momencie.
Co do godziny wstawalam w nocy na siku,czyli z 8-9 razy
zanim sie zwleklam z łóżka , i przyszlam z toalety to sie rozbudzałam i znowu mi sie chciało siku
Ja juz takze nie mam sił , ledwo co zyje
dziewczyny niech ten miesiac sie juz skonczy- i niech wyjda na swiat te nasze Bąbelki:-)
musze odebrac mikrofale,żelazko oraz mikser bo zamowilam przez internet no i dzis jade koniecznie bo reszte wyprawki,tego czego nie kupie zamowie przez allegro....Trzeba juz zaczac cos robic
bo za tydzien, dwa juz calkiem bede chodzic jak kaczka ,i raczej o zakupach nie bede myslec
Jak się położyłam na lewym boku, to mnie moje chore biodro tak bolało że nie mogłam wytrzymać, jak się położyłam na prawy, to młody mi nogi pchał pod żebra i bolało jak nie wiem, na plecach mogłam wytrzymać jakieś 5 minut.. Jak widzicie strony mi się wyczerpały i tak się męczyłam całą noc. Brzuszek mam może nie za duży, ale widać że Adaś juz ma mało miejsca i najlepiej to się chyba czuję jak stoję, bo siedzieć też za długo nie daje rady.