Cześć Kochane
Normalnie widze ze juz prawie każdej dokucza ból kregosłupa, miednicy itp, ja tez wędruje w nocy bo spać nie moge z bólu-kręgoslup mi daje czadu.
Dzisiaj sie po ktg wkurzyłam ze szok, malo ze musialam wstac o 5 zeby tam dojechac na 8 to jeszcze normalnie mnie olali wrrr

, wczesniej chodzilam na izbe przyjec- mimo ze musialam tam czekac to zawsze czulam sie "zaopiekowana"- polozna podlaczala ktg a potem sprawdzala co sie pisze na nim, czy moi wygodnie i takie duperele, teraz kazali mi isc do innego budynku ze niby nie bede czekac jak ktos przyjedzie do porodu, no faktycznie nie czekalam, ale pani podlaczyla mi ktg i sobie poszla,mi sie elektroda zsunela i dupa pani nie ma ja sama nie moglam sobie poradzic, a potem u lekarza to kpina-bylam moze z minute, skurcze mam na 40%-nic nie powiedzial, mowie mu ze cisnienie mi skoczyło ostatnio on nic-mimo ze mialam 2 dni temu 150/120

, kurcze na izbie przyjec to lekarz zawsze mi badal szyjke a ostatnio nawet mialam usg-mam przyjsc za 2 dni- na pewno pojde na izbe przyjec nigdy wiecej tam gdzie bylam dzisiaj
Dorotar-ja kupilam pampersy -2 paczki roz 1 i 2 paczki duze roz 2 i chusteczki, ale potem planije tez spróbowac z tymi dada z biedronki
Milego popoludnia