Co do pampersów, ja kupiłam 1 paczkę huggies 1 , 1 paczkę papmers premium care 2, 2 paczki dada z biedronki 2 a reszte będe kupować w miarę potrzeb.
Huggies 1 maja takie fajne wycięcie na pępek i są mniejsze niż pampers1, natomiast dada2 są tylko o 0,5 cm dłuższe niż pampers1. Jeżeli chodzi o miękkość pieluszki, to huggies są najdelikatniejsze. Nie wiem jak z chłonnością bo nie mam na kim przetestować;-)
Kosmetyki : jonhson sprawdził się przy najstarszej córce, przy młodszej zupełnie sie nie sprawdziły bo bardzo uczulały. zmieniłam wtedy kosmetyki tej firmy na Nivea i zareagowała na nie bardzo dobrze. Teraz na wszelki wypadek również kupiłam nivea, te od pierwszego dnia życia i te powyżej miesiąca.
chusteczki: kupiłam huggies 20 paczek i johnosn 2 paczki na próbę. Huggies przetestowała moja córa ze skóra atopową, którą uczula wszystko.
żadnej wysypki nie dostała, chusteczki w zasadzie nie maja zapachu, więc wydaję mi się że nie będą uczulać, są bardzo grube w porównaniu z innymi firmami, tylko maja jedną wadę, trzeba je delikatnie wyciągać bo lubią się rwać.
Mam nadzieję, że choć troszeczkę pomogłam;-)