reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2011

Czesc dziewczyny jak samopoczucie bo ja sie obudzic nie moge tylko bym spala i spala czy juz wam wroza co bedzie bo ja juz mam dosc sluchnia a to dziewczynka a to chlopczyk a wy co czujecie macie jaies swoje przeczucia ?pozdrawiam was wszystkie
W pierwszej ciąży od początku wiedziałam,że to będzie chłopczyk:-):tak:
Teraz mam przeczucie na dziewczynkę:tak:A jak będzie to się okażę. Chętnie zostanę mamą kolejnego KRÓLEWICZA:-);-)
Nie ważne jakiej płci-wazne aby był0o zdrowe.

Witam, nie wiem jak mogłam przeoczyć ten wątek:)... 29 marca wyszedł mi pozytywny test ciążowy, także chciałabym dołączyć do Was:-). Jestem po dwóch poronieniach i ta ciąża od początku jest wsparta farmakologicznie. Jestem na zwolnieniu lekarskim i oszczędzam się. W czwartek widziałam pęcherzyk ciążowy. Beta przyrasta prawidłowo i póki co, wszystko jest ok. :-) Co do mojego samopoczucia to oczywiście mam napady senności w ciągu dnia. Szybko się męczę, mam ogromny apetyt i jestem bardziej wyczulona na zapachy. Pozdrawiam wszystkie grudniuweczki.

Witaj Kochana:-) GRATULUJĘ z całego serduszka:tak:Teraz wszystko się uda i będzie wspaniale-wiem,bo też jestem po podobnych doswiadczeniach...
Na nasz wątek ciążko trafić bo trzeba go szukać...No,ale może w końcu ktoś nas przeniesie na wątek główny:-):tak:

Wiecie co ja nie mam żadnych dolegliwości prócz tego,ze chce mi się spać...czasami zaczynam watpić czy to ciąża:tak:W pierwszej ciąży głowę trzymałam ciągle w sedesie...Ale podobno każda ciąza inna-zobaczymy. Jestem dobraj myśli

reklama
Czesc dziewczyny :)

Jeszcze niesmialo i ze strachem, ale przylanczam sie do waszego watku.
Jesli wszystko bedzie ok, to tez bede mama grudniowa :)

serg : hej, widze ze ty juz dotarlas tu ;)

ja dzisiaj tak jak wczoraj jestem koszmarnie senna i bez sił,nawet nie bardzo mi się chce bawić z moją dwu-latką.Jestem strasznie ciekawa czy chłopiec czy dziewczynka rośnie :-) mam nadzieję,że zagrożenie minie wkrótce i krwiak się wchłonie,bo 17 maja muszę wyjechać do Monachium na minimum 3 tygodnie

Czesc dziewczyny :)

Jeszcze niesmialo i ze strachem, ale przylanczam sie do waszego watku.
Jesli wszystko bedzie ok, to tez bede mama grudniowa :)

serg : hej, widze ze ty juz dotarlas tu ;)

Hej Jose:-)Super,że dotarłaś w końcu:tak:My też tu wszystkie nieśmiało i ze strachem czekamy;-)Razem raźniej:-)
Jak tam synuś wie,już o istnieniu maleństwa?

ja dzisiaj tak jak wczoraj jestem koszmarnie senna i bez sił,nawet nie bardzo mi się chce bawić z moją dwu-latką.Jestem strasznie ciekawa czy chłopiec czy dziewczynka rośnie :-) mam nadzieję,że zagrożenie minie wkrótce i krwiak się wchłonie,bo 17 maja muszę wyjechać do Monachium na minimum 3 tygodnie
Trzymam kciuki by wszystko ułożyło się jak najlepiej
Jedziesz w celach służbowych? 3 tygodnie sporo czasu...a kto z córeczką zostanie?

Witam wszystkie nowe grudniowe mamuśki :)
Trzymam mooocno kciuki za kazda z Was :) Musi sie udac, po prostu musi i koniec kropka :)

a u mnie nadal wszystko spoko :) zadnych mdłosci czy boli brzucha, tylko sennosc, ale to norma na tym etapie. no i wczoraj pierwszy raz odrzucilo mnie od kawy, mnie, nalogowa kawoszke :) ale to dobrze, bo kawa przeciez nie jest wskazana....proboje dodzwonic sie do ginki, ale chyba ma wizyty, bo nie odbiera, napisalam sms'a....mam nadzieje, ze mnie przyjmie teraz w czwartek :)

Witam wszystkie mamuski widze ze juz nas tu wiecej i super bedzie duzo razniej widze ze zadna z was nie zyga heheheh to dobrze moze tu czesciej bywac a nie siedziec w kibelku dziewczyny macie apetyt bo ja zjadlabym konia jakby dalo rade w pierwszej ciazy przytylam 14 klio oby teraz nie bylo gorzej

Witam nowe ciężaróweczki! - super że nas z każdym dniem przybywa.
Ja dziś w ciut lepszym humorze, reszta objawów też do przeżycia.
Co do płci wszyscy co wiedzą przekonani że będzie chłopak - ja wolałabym drugą dziewuszkę no ale znając moje szczęście jeśli wszystko dobrze pójdzie będzie chłop :)
Co do apetytu to nie mam wogóle - ale zachcianki to u mnie masakra - jak mi się czegoś zachce to nie odpuszcza nawet w kilka dni dopóki nie zjem wymyślonej rzeczy - ja w poprzedniej ciąży przytyłam 20 kg :szok: - ale w 2 miesiące po porodzie wróciłam do dawnego 52 więc nie przejmuję się nawet gdyby znów tyle samo było :)

reklama
Do góry