Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Więc teraz krotko 
Wizytę mam we wtorek. Licząc od OM jestem w ok 8 tygodniu, mówiłam jej o wydłużonych cyklach. Ona stwierdziła, że będziemy póki co bazować na terminie z OM, a na usg się wyjaśni czy jest duza różnica.Dziękuję, Bajeczka :-) A jak samopoczucie u Ciebie? Kiedy masz pierwsze spotkanie z położną?
Ja nie miałam żadnych mdłości ani wymiotów, poprzednia ciąża praktycznie przeszła bezobjawowo. Wydaje mi się, ze każdy organizm reaguje inaczej. Ja sie ciesze, że póki co u mnie znowu tak bezobjawowo i bez wymiotów leci.Dziewczyny, czy to że nie ma się mdłości to zły znak?, bo czytałam, że jak się ma tzn że dzidzia jest silna...
Wszyscy w pracy o tym trąbili, ale raczej z powodu wolnego dnia. A ja jestem ciekawa jak to będzie wyglądać.
U mnie też był zarodek bez serduszka i w 9 tc przyjęli mnie do szpitala na czyszczenie:-
U mnie ciąża obumarła w 9 tygodniu ale ja wcześniej nie widziałam serduszka tylko na końcu zarodek jednak bez bijącego serca

U mnie też był zarodek bez serduszka i w 9 tc przyjęli mnie do szpitala na czyszczenie:--(, to było w lipcu..
Teraz jestem pełna nadziei i optymizmu, bo nasza fasolka ma już serduszko i ładnie sobie rośnie..
Ja mam nadzieje że tym razem będzie ok, też widziałam bijące serduszko, ale jak napisałam wczesniej schizuje jak tylko zauwazam że np nie mam takich mdłości jak wcześniej, ale cóż ten strach jest chyba wpisany w nasze życie tym bardziej jak juz przeżyliśmy stratę
i zaraz padne teraz spać. Dobrze że jutro piątek i troche luzu potem.
Nie zaglądam wogóle na bb bo co dziennie jeżdże z córkami do CZD na turnus rehabilitacyjny i zajmuje mi to wszystko 5 godz. Jak wracam to jestem tak padnięta że ..., a muszę przecież się jeszcze Majeczką zająć, a ona daje mi czasem nieźle popalić. Ja wtedy najchętniej bym się położyła spać, ale to tylko marzenia. Może mi któraś w skrócie napisać co się tu wydarzyło przez ten ostatni tydzień, ale na pw bo nie wiem kiedy wejdę na bb. Z góry dziękuję :-)
No ale piękna pogoda jest i to najważniejsze...