reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Phelania No ja na szczęście wiem że już wcześniej się zaraziłam ale tak jak stwierdziłyśmy - niepewność wisi w powietrzu. Przez to wszysko już mam schizy że wczoraj brzuch miałam twardszy a dzis juz normalny, pobolewa mnie.

Fefa :( bardzo przykro:(

Dziewczyny co się dzieje:( Dlaczego takie nieszczęście przypełzło :( Ja od początku ciąży plamię tak bardzo się boję :(

Ostatnia edycja:
reklama
fefa1984, okrutnie mi przykro... :-( bądź silna!

kurcze, co za dzień złych wieści... zaczęłam się martwić o swoje dzieciątko... mam nadzieję, że wszystko u niego dobrze...

Fefa... cóż mogę napisać, żeby Cię podnieść na duchu... chyba nic takiego nie ma. Ściskam Cię mocno, ulę i trzymam kciuki, żeby już teraz przychodziły do Ciebie same dobre nowiny

I dobrze, że się nie poddałaś :D papayka. Tutaj to tak często ktoś coś nowego pisze, że czasem ciężko na wszystko zareagować :) Witamy serdecznie i uznaj, że zostałaś "dołączona" :)

Sergie możemy Cię prosić o umieszczenie na naszej liście dwóch aniołków fefy i aspirynki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja też chciałam się pożegnać, moja dzidzia umarła tydzień temu (9 tydzień ciąży), wczoraj na usg się dowiedziałam. Byłam bardzo zaskoczona, ponieważ nie było żadnych złych objawów. Jutro idę do szpitala, w poniedziałek zabieg. Zdarzyło się to po raz drugi, ale tym razem trafiłam z polecenia na dobrego lekarza, który mam nadzieję pomoże nam odpowiednio przygotować się do następnej ciąży. Na wstępie robimy badania immunologiczne. Jestem wściekła, że po pierwszym poronieniu nie trafiłam na niego i muszę to drugi raz przeżywać. Częste badanie usg i tak nie pomoże, jak coś ma być źle. Może dziecko było chore i organizm je odrzucił. Mam nadzieję, że szybko z badań wyjdzie, co jest nie tak, troszkę czasu na ewentualne leczenie i w końcu doczekamy się zdrowego maleństwa. Życzę Wam szczęśliwych i zdrowych bobasków i przepraszam, bo już aspirynka Was zestresowała, teraz ja, ale musiałam się wygadać.

Kochana trzeba sie wygadac !!! po to tu jestesmy:tak: Napewno cos bylo nie tak z dzidzia ze organizm ja odrzucił ,lepiej jak to zrobił teraz niz w poznym okresie ciazy , lub tez jak bys miala urodzic chore dzieciatko.Przyjdzie twoja pora kochana zobaczysz, bedziesz szczesliwa mama:-)
Nie wiem kochane co to za dzien same złe wiadomosci az sie łezka w oku kręci:-:)-(

Powiedzicie mi czy to normalne ze brzuszek na dole jest twardszy niż na górze?:confused2:czy oddajcie mocz tak samo czesto jak w bardzo wczesnej ciazy ? jak duzo wypije to wtedy latam do łazienki , minąl mi ten okres ... nie wiem czy to dobry znak:-(

aspirynka i fefa bardzo bardzo mi przykro.Ja mam dzis ogolnie zly humor,jakis dol i wogole a tu jeszcze takie informacje.....jakas masakra.Badzcie silne dziewczyny:-(

Ja dzis jakas struta chodze,M mnie irytuje do granic mozliwosci.Na obiad tylko frytki,miesa nie tykam ehhh...do tego glowa mnie boli od samego rana. Niby sobota a mi sie nic nie chce....

Pozdrawiam i witam nowe dziewczyny na forum:-)

Jedziemy na tym samym wózku, też plamie cały czas od prawie 3 tygodni i lekarz nie widzi przyczyny. Można tyko siedzieć i czekać. Boje się strasznie a jeszcze 3 tygodnie do kolejnej wizyty u gina.

Phelania No ja na szczęście wiem że już wcześniej się zaraziłam ale tak jak stwierdziłyśmy - niepewność wisi w powietrzu. Przez to wszysko już mam schizy że wczoraj brzuch miałam twardszy a dzis juz normalny, pobolewa mnie.

Fefa :( bardzo przykro:(

Dziewczyny co się dzieje:( Dlaczego takie nieszczęście przypełzło :( Ja od początku ciąży plamię tak bardzo się boję :(

Fefa przykro mi...

Kurcze myślałam że jak większość z nas już przekroczyła 9-10 tydzień to takich wiadomości nie będzie, a tu takie złe info.
Ja dzisiaj zrezygnowałam z wizyty na urodzinach u znajomych, bo po sprzątaniu bolał mnie brzuch i mdłości mnie trochę męczą i stwierdziłam, że najważniejszy jest maluszek i chyba lepiej będzie jak się położę. Byle do piątku i oby wszystko było dobrze.

fefa.. bardzo wspolczuje...
dziewczyny, nie martwcie sie na zapas... stres jeszcze nikomu nie pomogl.
na niektore sprawy nie mamy wplywu i chyba trzeba sie z tym pogodzic. to brutalna selekcja naturalna..... :((
Mnie to stwierdzenie nieco pomoglo, bo po poronieniu winilam sie za to, ze cos zaniedbalam (tyle, ze nadal nie wiem co...)
Z ciekawostek wlasnie dowiedzialam sie, ze mam E.coli i Enterococcus fecalis :(((, ale musze poczkac do poniedzialku na kontakt z lekarzem...

reklama
fefa.. bardzo wspolczuje...
dziewczyny, nie martwcie sie na zapas... stres jeszcze nikomu nie pomogl.
na niektore sprawy nie mamy wplywu i chyba trzeba sie z tym pogodzic. to brutalna selekcja naturalna..... :((
Mnie to stwierdzenie nieco pomoglo, bo po poronieniu winilam sie za to, ze cos zaniedbalam (tyle, ze nadal nie wiem co...)
Z ciekawostek wlasnie dowiedzialam sie, ze mam E.coli i Enterococcus fecalis :(((, ale musze poczkac do poniedzialku na kontakt z lekarzem...

Watek dla Ciebie:-)przeczytaj i nie martw sie :-) takie bakterie sie zdarzaja dosc czesto w ciazy... https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/bakterie-w-pochwie-27615/

Do góry