reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Cześć Mamuśki !!
Nie miałam siły już wczoraj wieczorkiem wpaść do Was...ta burza Mnie wykończyła - juz myślałam że będę musiała wizytę odwołać tak waliło piorunami mi między blokami...
Ale dotarłam :-)
Mój Dzidziuś ma 130 mm czyli spora kluska i Waży ok 200 gram :-) Pani Doktor wszystko dokładnie zmierzyła i narządy i poszczególne kości jak np. udową. Serduszko 149 uderzeń czyli w normie.

Ach i tak słodko paluszkami u rączki coś majdrował :-) Maż się śmiał że już obgryzać próbuje :-D

Próbowała zajrzeć między nóżki ale powiedziała, że jednoznacznie stwierdzić nie może więc do połówkowego nie będę wiedziała co tam we mnie buszuje :-D

Połówkowe 8.08 o godz 15.40 :-)

Trzymam kciukasy za wasze wizyty!!

reklama
Nereida, super, że dzidzia zdrowa :)
Ale widzę że kolejny wstydniś. Aż sie boje że dziś moje nie pokaże co ma miedzy nóżkami, a tak bardzo chciałabym wiedzieć.

nereida grattluję udanej wizyty :-) widzę, że połówkowe mamy w podobnym terminie...ja mam 5 08 o 16:00 :-) zobaczymy czy doktor potwierdzi dziewczynkę, którą na 60% widział na genetycznym czy jednak dzidzi coś wyrosło ;-)

serg ja swoje pierwszy raz czułam już 3 tyg temu, potem była długo cisza i znowu po parunastu dniach coś się tam ruszyło i znów cisza aż do ubiegłego poniedziałku. jak sie dzidzia rozbrykala, to czuję ją już codziennie, zazwyczaj po wstaniu z lozka i na wieczor :-) raz to nawet poczestowala mnie konkretnym kopniakiem :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie kobietki,

Wczoraj wieczorkiem sie nie zjawilam bo bylam ok 23.00 i ledwo co zylam ,ten remont doprowadza mnie do szalu....:wściekła/y:

Nereida- gratuluje udanego usg:-)na polowkowym napewno sie dowiesz kto mieszka w twoim brzuniu.
Trzymam mocno kciuki za wszystkie dziewczynki które maja dzis usg:tak:
Jak czytam wasze posty ze malenstwa szaleja , to az mi sie lezka w oku kreci:tak:to musi byc niesamowite uczucie...czuje jak mnie malenstwo kopnie to sie poplacze z radosci:-)gorzej jak to bedzie gdzies w miejscu publicznym jak np. sklep:-DJak narazie czuje leciutkie smyranie , ale tez nie wiem czy to dzidzia:dry:
Miłego dnia kochane

Agapa, super, gratuluję falowań:-)..ja u siebie też zauważyłam, że jak poleżę sobie w wannie i jestem na maksa odprężona, wtedy najlepiej czuję dzidzię:-)
Sergi, nie smutkaj, jeszcze będziesz narzekała, że dzidzia Ci spokoju nie daje, tylko cały czas się kokosi w brzuszku..:tak:
Nereida, super, że na wizycie też oki..słodkie uczucie popodglądać maluszka, co nie?:-)
Nastazja, trzymam kciuki, żeby jednak pokazała się dzidzia w "całej okazałości", hihih..
Witaj somegirl:-), napisz coś o sobie:tak:

A myśmy były na mega szybkim spacerku, bo złapał nas deszcz..

maxwell80 - jestem z Uk, tak jak Wy wszystkie termin na grudzień. Podobno 19.12.20011 :-) płci nie znamy, mam nadzieję że 1.08 już będę wiedzieć, każdy mówi ze córeczka, też tak mi się wydawało ale im bliżej scanu tym bardziej czuję że będzie chłopak :) kopniaki też już się zaczeły od ok tygodnia czuję je codziennie :)

cześć kobietki moje drogie
nereida
ważne ,że bobas zdrowy
a na połówkowym pokaże co ma ciekawego czego tobie życzę z całych sił jak i reszcie mamusiek oczekujących na wieści o dzidziach :)
Nastazja
a może dziś się wypnie :-)bądź dobrej myśli :-)
a ja chcę tylko potwierdzić czy Alex zostanie na 100% alexem co prawda lekarz powiedział ,że są dwa duże jajka ale upewnię się oczywiście mojemu lekarzowi nic nie powiem ,że wiem kogo nosze pod serduszkiem hihihi:tak: no i może pozwoli nagrać małego ;-)
OJ :zawstydzona/y: witam nową ciężaróweczke somegirl
Sergi jeszcze nie raz będziemy narzekać ,że żebra mamy poobijane więc nie łam się z zaskoczenia dostaniesz
kopniaka

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane Grudnióweczki,

Agapa, ale super, że maleństwo zafalowało hehe, gratuluję!

nereida, gratuluję udanej wizyty, aż się sama buzia śmieje czytając takie opisy :tak:
trzymam kciuki za poznanie płci na połówkowym!!!

Dziewczyny szybko wracajcie z wizyt i opisujcie :-D

somegirl, witaj na forum, cieszymy się, że kolejna grudniowa mama do nas dołącza, napisz coś o sobie, o swojej ciąży, który tydzień, jak się czujesz i czy znasz już płeć malucha? :tak::-)

ja dziś tylko 1 raz w nocy wstawałam, normalnie bajka! hehe, no ale rano nie mogłam się ruszyć z bólu krzyża, ojjj w pracy też ledwo się ruszam, jak mucha w smole. nie wiem co tam się dzieje w środku, czy mały mi tańczy na kręgosłupie, jak na rurze??? :szok:
wczoraj przed snem za to poczułam kopniaka przez brzuch na dłoni!!! ale bosko, niestety M. się na ten zaszczyt nie załapał ale wierzę, że niedługo zostanie solidnie skopany, a co!

miłego dnia dziewczyny, buziaki dla brzuszków!

reklama
Do góry