reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Ehhh Dziewczyny, dopiero teraz ochłonęłam. Obejrzałam już filmik 2 razy, śliczna ta nasza dzidzia. A jak patrzyłam na mojego M. w czasie badania, to się w nim normalnie na nowo zakochałam. Cieszę się że Adaś będzie miał takiego tatusia.
Na opisie też mam napisane że łożysko : ściana przednia, stopień dojrzałości : 1
Mały waży 370 gram
Wszystkie wymiary ma od 20 tydz 1 dzień - 21 tydzień
A kość udowa to już połowa 21 tygodnia
Maluch był bardzo ruchliwy podczas usg, rączkami ciągle macał się po uszkach, a nóżkami kopał i pokazywał wielkie stópki, no i małego siusiaka.

reklama
Dziewczyny, dosłownie wyfrunęłam z gabinetu, okazało się, że na 100% DZIEWCZYNKA !!!! Normalnie z bliska widziałam cipcie, coś niesamowitego. Jednak matka ma tam jakieś takie przeczucie. ..
Moja Córeczka jest zdrowiuteńka, wszystko ma na miejscu i w normie, bardzo ładnie się rozwija. Pan gin wszystko bardzo dokładnie wymierzył. Jestem przeszczęśliwa !!!! Dostałam płytkę ze zdjęciami i filmem, do tego dwa zdjęcia 4D na wydruku, noi cały opis parametrów waży 354 g. Coś niesamowitego !!!!!!!!!!!

cześć moje babeczki
właśnie wróciłam z krótkiego urlopu w Bieszczadach, odpoczęłam i nawdychałam się świeżego górskiego powietrza. Teraz zmykam pod prysznic i nyny.

Buziaczki moje drogie. Pa :-)

Kurde ja sobie pozaznaczałam posty do odpisania i poszłam kąpać Majkę a mąż mi wyłączył bb:wściekła/y:
Wybaczcie ale nie chce mi się drugi raz tego robić bo mam zaległości na kilka stron.

W każdym bądz razie jestem po wizycie i usg. Na 80%, ale chłopak:-D:-D:-D Z pomiaru główki i kości udowej wychodzi mi 19 tydz. i 4-5 dzień, czyli wszystko się zgadza. Serducho słyszałam:-) i widziałam, nerki, pęcherz (był pełny), żołądek itp na miejscu i ok. Termin na 10-11 grudzień, łożysko w jak najlepszym porządku. Nie wiem ile mierzy i waży, bo mój gin. nie robi takich pomiarów chyba że sobie zażyczę, ale zapomniałam o tym bo kazałam mu szukać miedzy nóżkami.

Aga nie przejmuj się aż tak tymi nerkami. U mojej koleżanki przed samym porodem też powychodziły jakieś problemy z nerkami, ale po porodzie po 3 m-cach robili małemu usg i było wszystko ok. bo samo się wyregulowało.

Gratuluję wszystkim udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne

Agapa gratuluję i myślę podobnie jak Nastazja, przyda się jeszcze jeden chłop do takiego babińca :-D myślę,że mąż przeszczęśliwy :happy2:
jak to mówią... do 4 razy sztuka :-D

reklama
Do góry