reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2011

Hej wszystkim! Ostatnie 2 dni bardzo zabiegane mam i tylko powierzchownie czytam BB,ale co mnie zmartwiło agapa od poniedziałku nic się nie odzywa:-(. Czy któraś z Was ma może jakieś wieści o jej samopoczuciu?

Nie mam pojęcia ale mam nadzieję że wszystko w porządku , ostatnio zdawała się być przemęczona może pozwoliła sobie na jakieś małe spontaniczne wakacje i wypoczynek :-)
W każdym razie nie bądźmy złej myśli

reklama
Chyba miała na czwartek do swojego ginekologa iść o ile pamiętam, albo w razie bólu silnego na IP. I chyba dziś posiew albo ogólne badanie moczu miała robić. Na pewno da znać jak będzie mogła :) a nam pozostaje trzymać za Nią i maleństwo kciuki :)

Po ponad 2 godzinnej drzemce powróciłam na BB =)
Spałam jak suseł i aż się lepiej czuję po tym spanku =)

Moja Kruszynka od wczoraj tak jakoś inaczej kopie tzn. częściej i mocniej. Jak kopnie to nie nieraz aż muszę się za brzuch złapać albo mnie ugnie heh do tego widać jak się brzuchol rusza, wcześniej kopało ale rzadko i to było takie puk puk i takie ślizki ruszki malutkie.

Miałam tyle planów na dzisiaj sortowanie ciuchów itd. a teraz jakoś mi motywacja do tego wszystkiego uciekła gdzieś także przełożę to na jutro =)
Jutro muszę jechać zapisać się na wizytę do położnej na 29 sierpnia, a przy okazji łudzę się że Ją spotkam i da mi coś na mojego mega rozstępa bo Palmer's już na niego nie pomoże =/

Hej witam wszystkich, zasypiam dzisiaj na stojąco, normalnie nic mi się nie chce ,a mała tak kopie,że aż mnie zgina w pół:)miłe to tylko ,że małpeczka spać nie daje masakra.

żabcia - bardzo dziękuje tylko wiesz... wtedy kiedy miałam się dowiedzieć pępowiną było zasłoniete. A w Pon. powiedziała ,że dziewczynka tylko wiesz ,że z dziewczynki zawsze na chłopca może się przerobić. Na początku jak się zbierałyśmy to
górowali chłopacy. :)

Hej witam wszystkich, zasypiam dzisiaj na stojąco, normalnie nic mi się nie chce ,a mała tak kopie,że aż mnie zgina w pół:)miłe to tylko ,że małpeczka spać nie daje masakra.

Mam to samo ! drugi dzień taka zaspana jestem.

Hm ... a moja mała to samo.. jak tydzień nie kopała tak od 3 dni masakra ,ale uwielbiam to. Martwiłam się ,że nic się nie rusza i temu poszłam na wizyte. A tak waży ponad pół kg i ma długie nogi.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No hej babeczki i faceci o ile jesteście chłopy tu na forum.
oj trochę mnie nie było z Wami ale zalatany chłopczyk jestem i nie mam czasu na nic... No u nas w najlepszym porządeczku, dziś byliśmy u gina i wsio w jak najlepszym stanie jest, Wiecie co ? normalnie już czułem ( po raz 1 w życiu ) jak to małe smoczątko wierzga i się porusza :). Położyłem swoją smoczą głowiznę na mymłonie :tak: mojej damy i poczułem jak coś mnie w głowę kopać zaczęło... No kurcze jeszcze się nie urodziło a już Tate kopie :) ... pozdrawiam i wracam na łono BB

reklama
Do góry