agniesiaa81r
Fanka BB :)
ja w pierwszej ciąży smarowałam się ,a i tak parę dni przed porodem pojawiło się kilka rozstępów na brzuchu i udach,może to odziedziczyłam po mamie..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wolę przesadzić nawet, jakbym miała popękać, niż później pluć sobie w brodę, że olałam nawilżanie skóry. no zobaczymy, moja mama nie popękała, a jeśli chodzi o masaże, to też słyszałam, że ostrożnie, głaskanie i podszczypywanie brzucha może powodować skurcze - to słowa położnej, czasem podczas porodu właśnie podszczypywaniem brzucha prowokuje się skurcze.Oj było fajowaśnie niebawem opisze więcej tym czasem idę dać się kopnąć tu i ówdzietataSMOK no właśnie, już wiadomo? I jak tam przygoda z TV? :-)

smaruje mustelą parę razy w tygodniu. Na razie nowych nie mam ale mam na udach pupie i boczkach po szybkim tyciu jakie zafundowały mi kiedyś pigułki antykoncepcyjne.