reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Kota, ja w laboratorium także czekam grzecznie, a nie raz są takie małolatki do 16lat i chłopaki może po 18 max 20 lat i ani im w głowie ustąpić ;p bo np od starszych nie wymagam, ale tacy panowie do 40 to mogli by czasem np chociaż miejsce zwolnić:confused2: już nie wymagam przepuszczania w kolejce.
A najlepsze było jak idziemy w tesco do kasy z pierwszeństwem a tu hop przed nas jakieś małżeństwo po 30 z wielkim wózkiem zakupów zadowolone że nas wyprzedzili :crazy: i śmieją się do siebie, ale pani na kasie wstała i mówi do nich: Pani w ciąży? ona: "nie", a ta wtedy: "to proszę przepuścić tamtych Państwa" :) mina tego małżeństwa niezapomniana :cool2:
A to z autami na przejściach to też zauważyłam :) że chętniej się zatrzymują :)

reklama
dagne; kasjerka z Tesco rewelacyjna! :-) wyobrazam sobie jaka mine musieli miec haha, bezcenne!
co do kas pierwszenstwa to u mnie jest dziwnie...sa kasy pierwszenstwa, ale dla inwalidow i kobiet z wozkami, tylko w Delimie kobiety w ciazy sa uwzglednione, Kaufland i L'Eclerc (czy jak to sie tam pisze) nie maja dla ciezarowek specjalnych przywilejow.

Ostatnia edycja:
Powiem Wam, że ludzie narzekają na kasjerki itd, a ja im współczuję, bo one siedzą tam i użerają się z ludźmi różnymi, do tego np w Tesco po 12 godz i non stop te produkty i kasa - oczopląsu można dostać, dlatego ja staram się być uprzejma :)
Kota- no ja na bank przez najbliższy czas ich miny nie zapomne ;p

Niestety nie przytrafiła mi się żadna ulga ze względu na ciążę,a już coraz częściej by się przydała,a zwłaszcza w przychodni,albo w mięsnym.

Ja też ostatnio zwróciłam uwagę, że samochody zatrzymują się szybciej przed przejściem jak widzą ciężarną.

Po dłuższych przemyśleniach i rozmowie z M, zostało postanowione, że nasza kruszynka dostanie imię Antonina. Miało być Julia, ale tak przemyślałam sprawę i sądzę, że teraz jest moda na to imię, a ja chce żeby moja niunia była jedyna w swoim rodzaju( tzn, żeby miała imię jedyne w swoim rodzaju i mało spotykane), także będzie mała Tosia :-)

no a ja raz właśnie wymusiłam na ludziach przepuszczenie mnie w kolejce, w Tesco przy kasie dla ciężarówek. to było jakiś miesiąc temu- piątek, więc ludzi full a jechałam wtedy na 18 na wizytę do gina i nie chciałam się spóźnić. w koszyku miałam właściwie tylko wodę mineralną i jedzenie dla kota i widząc te okropne kolejki podeszłam do kasy i zapytałam czy to jest kasa dla ciężarnych, Pani odp, że tak więc się wepchnęłam :zawstydzona/y:
a dodam, że musiałam brzuszek mega mocno wypchać do przodu bo był taki malutki, że ciężko by było uwierzyć że jestem ciężarówką :-D

270... co do imienia to ja bym takiego nie wybrała, bo właśnie u nas jest ostatnio bardzo popularne, w wersji dla chłopców również (Antoni) i bałabym się, że później dziecko by mnie przeklinało...

jeszcze tylko godzina i wizyta :szok: nerwówka coraz większa!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry