żabcia_tbg
Maciusowa Mama
inka nie denerwuj się na pewno nie ma powodów do stresu a raczej są do radości bo zobaczysz swojego Maluszka =)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Muszę z nim obgadać chyba na bardzo poważnie tą sprawę, bo gdyby był chłopiec to imię było wybrane, a tu okazało się, że dziewczynka:-)Kochana,jest jeszcze dużo czasu,czasami samo się jakoś tak imię dopasuje,że będzie obydwojgu odpowiadało. Moja przyjaciółka która rodziła w czerwcu br.też do końca nie była zdecydowana jak da Malutkiej na imię,a mieli 3 opcje. I dopiero jak się dzidziuś urodził i tak sobie na nią popatrzyli to dopiero podjęli decyzję jakie imię będzie pasowało do ich Królewny.M niby powiedział, że ładnie imię Antosia, ale teraz coś kręci nosem. Ja już za nim nie nadążamMuszę z nim obgadać chyba na bardzo poważnie tą sprawę, bo gdyby był chłopiec to imię było wybrane, a tu okazało się, że dziewczynka:-)
Mamy jeszcze kilka imion wybranych, ale nie możemy się zdecydować:Antosia(już pewnie odpada, patrząc na minę M), Kamilka, Paulinka,Karolinka, mi jeszcze podoba się Jagoda i Dominika, ale M mówi stanowczo NIE.......... I powiedzcie mi moje drogie co ja mam zrobić z tym moim chłopem;-)