MAMCIA2 ma rację, Nastazja miałą przykaz lezenia, kilka dni temu pisała o tej szyjce, cholerka myślałam że się posłuchała, a teraz proszę.. mam nadzieję że wszystko będzie ok.
zabciu nie przejmuj się być moze tobie się uda znalesc dom dla pluszkaow, ja teraz jak pojade do tesciow to ide do przedszkola(tam prowadza siostry zakonne) wiec licze na to że one chetnie wezma, w koncu pluszakami tez dzieci w przedszukolu się bawią.
Salsik hehe pamperki byłyby super , no oczywiscie gdyby wczesniej zabcia wiedziała...
Mła tez słyszłąm o winach, i kuponach totolotka, natomiast o ksiazkach nie

.
a ja znowu zgrzeszyłam.... grrrr kupiłam na allegro 2 kocyki dla mojej perełki te ktore polecałam na zakupowym z firmy bobas jeden puszysty filetowy a drugi gładki amarantowy z zebrą

są boskie. I jeszcze smoczki do butelek dla kamisia i sama butlę z aventu oraz trojpodzielny talerz, cos tez mu się nalezy

a zaczał ostatnio sam pieknie zajadac wiec wole miec bezpieczny talerz co by nie zrobił soebi krzywdy, sztucce tez ma specjalne ale to jeszcze mama mu z niemiec przywiozła i teraz jak widzi ze bedzie cos do jedzonka to stoi pod zlewem albo pd szufladą i czeka az mu podam jego lyzeczke lub widelec. Bez tego ani rusz.