reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

tragedia z tymi rodzicami, to totalne bezmózgi :angry::szok::no:
jak napisała asko_ nie wiadomo czy za 15lat to dziecko nie zaszlachtuje rodziców albo kogoś innego!!

a tak poza tematem: mam pytanie do mam, które chorowały i stosowały różne metody, czy w czasie ciąży oprócz Prenalenu można coś brać??
chodzi mi o sposób na zbicie gorączki, bo mam już 38stopni :-(
(wiem, że temat był poruszany ale trudno mi znaleźć ten wątek w 1414stronach...)

reklama
Przyjdzie dzień, że to głowa tatusia stanie się celem, zamiast lalki.... I może byłoby to nawet sprawiedliwe. Skrzywienie, czy wręcz upośledzenie dziecka i to celowe, powinno być surowo karane! :/

Maleństwo: Trzymam mocno kciuki, żeby Skarb szybko wyszedl z inkubatorka, napewno wszystko będzie dobrze!

a co do uwagi- kurcze, nie mamy tvnu, ale takich filmów jest pełno ;/ ostatnio natknęliśmy sie z M. filmik na youtubie jak dumny tatus uczy 4-latka walić w worek treningowy i rozmawiać z nim w sosób "masz dalej jakiś problem? Twarz Ci przestawie" i temu podobne teksty. :szok: ja nie wiem co ci ludzie mają w głowach!

maleństwo głowa do góry!! dzidzia nabierze sił po porodzie i wszystko będzie dobrze :)

Ankubator, prawdo podobnie będziesz mogła ten odcinek zobaczyć w necie na stronie TVN

Panie moderatorki, przepraszam za brak użycia opcji edytuj.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MamoOskarka chyba się boje oglądać takie rzeczy. Jak sobie pomyślę, że potem Mikołaj może trafić na tegiego koelge w szkole, aż strach... bo zaczyna się od lalek, potem to już tylko gorzej. Tak jak pisze Mła, w najlepszym razie odpokutują potem za to rodzice, oby nie nikt inny...

Dziewczyny, jak się dziś nalatałam.. Ledwo żyję. O 10:00 do szpitala na wymaz, później zawiozłam go do laboratorium - choć jak mi powiedzieli że wynik chyba w poniedziałek, to pomyślałam że mogę nawet nie dotrwać do tego czasu, no ale coż. Pózniej szybko po M. zjedliśmy obiad, pojechałam z nim na kontrole do lekarza, później jeszcze pozałatwialiśmy milion spraw, zrobiłam zakupy i odwiozłam go do domu. Teraz dopiero zasiadłam już w piżamce przed TV, ale naszło mnie na porządki w szafie.. Zastanawiam się czy wejdę w moje ciuchy po porodzie? Kurcze chyba muszę poł szafy wyprać, wisiało to nieużywane tyle miesięcy. :-D

Aaaa i dobrze że wczoraj nie zachciało mi się rodzić. Gin mi powiedział, że było 7 porodów.. :eek: kurcze chyba tam biegali jak nakręceni.

:szok: normalnie paranoja z tym co niektorzy rodzice robia ale TV naglasniajac to zacheca innych tego typu ulomow do tego samego :baffled:

Inka paracetamol mozesz smalo brac wiec wez 2 tabletki, jest dobry na goraczke i jezeli tez cos cie boli przy okazji ;-)

inka mozesz wziasc leki na bazie paracetamolu, typu apap lub spowinno zbić gorączke, lub sam paracetamol, powinno zbic goraczkę, jednak to rozwiazanie dorazne, lepiej skontaktuj sie z lekarzem

reklama
Inka, ja juz 2 tydzien walcze z przeziebieniem.... i nadal mam kaszel jak gruzlik i katar. co do goraczki, to nie mialam, ale bylam na wizycie u internisty i sugerowal, ze jesli pojawi sie goraczka to mam zjawic sie ponownie, tak wiec jesli sie utrzyma / bedzie rosla - koniecznie do lekarza.
Domowe sposoby to pić dużo płynów i robić sobie zimne okłady i chyba lipa ma tez dzialanie p/goraczkowe (herbatka lub sok z lipa).... Wiecej niestety nie moge pomoc:-(

Do góry