reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

no właśnie dziewczyny myślę że warto mieć laktator bo w każdym szpitalu próbują żebydziecko było karmione naturalnie, a jak załapie to przychodzi nawał w drugiej lub trzeciej dobie po porodzie...strasznie to męczące alema niby trwać tylko kilka dni więc się przemęczyć trzeba żeby nir doprowadzić do zastoju a w efekcie do zapalenia bo mnie tu położne straszą, że z tego mogą być poważne komplikacje...
venus myślę, że każdy szpital ma na stanie jakieś laktatory więc jak nie zdążysz kupićto cię poratują;p

reklama
Jeśli chodzi o pojemniki do mrożenia pokarmu to z mojego doświadczenia wynika że najlepsze są woreczki BabyOno. Nie kosztują majątku (15 zł za 20 szt - w porównaniu medela 70 zł 20 szt) i nie zajmują dużo miejsca w zamrażarce :)

hej laseczki!:) .. choć ja po dzisiejszym zważeniu rano czuję się jak smok.. psychicznie.. bo fizycznie ponoć nie wyglądam tak źle jak waga wskazuje:)

Mła
kochana weź pod uwagę że do tej pory był wysyp dziewczynek, a przecież ktoś musi im tu potem podołać... Ci mali panowie byli nam tu niezbędni!!! hihi swoją drogą to zabawne że 6 mam ur. tylko sami chłopcy, może jakaś dziewczynka się ujawni.. hihi
mamaOskarka ja też miałam jakiś kamienny sen, wstałam tylko siku raz i potem jak Kamil sie przebudził na mleko... hm.. ja nie chcę nic mówić ale ostatnim razem jak Nastazja się chwaliła że w końcu się wyspała to wylądowała na porodówce w ten dzień;p
Pyszczku to super wieści że mały już zajada wymaganą ilość z butli, to już naprawdę z górki:), no i gratuluję zaangażowania tatusia, to jest niesamowite wsparcie dla młodej mamy:) i duma że ma się takiego męża:)

kochane to dzis która???? bo ja bardzo chętnie dziś lub jutro, dziś bo bym miała 2 dzieci które sie ur. w imieniny miesiaca a jutro bo bym miała najlepszy prezent życia na urodzinki:) ... a tu nic się nie dzieję poza drobnymi kawałkami odchodzącego czopa...

jeszcze tylko dodam że mam złośliwą córkę... normalnie już się skarżę, całe 2 dni mnie martwiła a jak juz wróciłam z ip po sprawdzeniu tętna.. to aż maż w nocy mówił że czuje znowu jak Karolina się rozszalała, i tak aż do teraz non stop!!! ze skrajności w skrajność.

Dzień dobry
Ja melduję się z poczekalni bo wlasnie będę robić badania!
Rewelacyjne wieści z samego rana!
Puszczku,asienko wracajcie do domu jak najszybciej!!

Podłączam się do pytania o laktator ty!

Milego dnia

reklama
Do góry