reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Hej laseczki,

Jestem po sniadanku, i zaraz sie biore za porzadki póki młody śpi , pozniej jade na zakupki ,kumpela wpada popilnowac małego ,bo jeszcze za wczesnie zeby brac go w skupisko Bakteri. Czasem sie dziwie mama które biora wlasnie takie maluszki na zakupy , do hipermarketów:no:Wydaje mi sie ze zawsze jest jakies wyjscie,i mozna cos wykombinowac aby malenstwo zostało w domciu.

Sergi
- ty juz kochana po terminie , już na porodówke:-)Bo dziewczyny blokujesz:-D

Wiecie co sie dzieje z Mła???

Cisza ...ogólnie na BB straszna cisza wszytkie mamuski sie zajmuja dzieciaczkami, kurcze mam nadzieje ze to sie zmieni i bedzie tak jak wczesniej:sorry:

reklama
Ja chętnie odblokuję kolejkę :) Tylko żeby to było takie proste :)
Jak na razie to chodzę co chwilę do toalety od wczoraj na "grubsze" posiedzenia. Może to jakiś znak. Poczekamy zobaczymy. Teraz chce mi się iść zrobić obiad i troszkę posprzątać więc idę póki mam chęci :D

Jestem, jestem. U mnie spokój i cisza. Kurort działa pełną parą i jedyny gość hotelowy nie ma ochoty na opuszczenie takich luksusów :)

u nas dziś wizyta położnej była wszystko ok w zasadzie nie wiem po co ale...no może na katarek poraciła 3x dz po 3 kropelki cebionu czyli wit. C więc niech będzie. Zu z tatą u lekarza na kontroli wyników ja z syneczkiem biedulkiek czekkam na lekarz z wizytą domową dla mnie bo położna mówiła że to może być u mnie zapalenie oskrzeli więc niech mnie osłucha ja nadal osłabiona mega ale smęcić nie będę :tak:;-)
mła a widzisz luksusowy masz domek dla emilki tak wszyscy chwalili to i mała się przekonała i siedzieć na maxsa ma zamiar teraz to już naprawdę niebawem i u ciebie coś się zadzeje już niemogę się doczekać kiedy zrobicie nam niespodziankę

dziewczyny a może maluszki chcą być świątecznymi prezęcikami że tak się wzbraniają przed przyjściem na świat, a tak apropos to większość z nas grudniówek po terminie urodziła ZAUWAŻYŁYśCIE uparcuchy te grudniowe maluchy :-D ale cieszyś się trzeba bo wkońcu powychodziły z naszych brzuszków więc i wasze wyjdą to pewne!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

Gosia, dzięki :* Nie czuję się "po terminie", bo wg pierwszego USG mam wpisaną datę 27 grudnia. I właściwie wcale mi się nie spieszy ;)
Przystojniak z tego Twojego Oskarka, wiesz? :*

Rojku, I jak z tą naturą naszego Aniołka - zgodnie z imieniem, czy zgodnie z chochlikiem którego ma na buźce??? :)
Cieszę się, że w końcu pokonałaś problemy z mleczarnią! :)))

Matko ale mi kręgosłup daje znać o sobie, wysprzątałam całą łazienkę, piecyk w kuchni i zrobiłam obiadek na szybko czyli pierś z kuraka i ziemniaki, byle coś zjesc na cieplo z małym. Mama go wzieła na spacer zamiast mnie bo zaoferowałam że wysprzątam. hihi
Jak Kamil pojdzie spac to jeszcze kabinę umyję, po moim prysznicu hihi :) no i zostało mi z porządków generalnych uporządkować klamoty w koszach-szufladach, a potem juz tylko kurze i podłogi ale to nei dziś bo do soboty jeszcze bym pieć razy musiała to robic....

Sergii gratuluje podpisania umowy!!!
Mła no ja myślę że u Ciebie wlaściwy termin to ten po świętach:)
Milva tak to czop zaczyna Ci odchodzic, ale nie pocieszę Cię z reguły jak jest bezbarwno mleczny to jeszcze trochę to potrwa... mi odszedł ponad tydzien temu, i to chyba tez nie caly bo w kawałkach sie zbierał...
Inka Ty to zupełnie jak ja na pełnych obrotach tyle ile sie da.. a ja zabieram się za robienie tych aniołków juz od tyg. i jakoś nie mam czasu:0 ale moze do świąt zdąże:) ale Ciebie dziewczyno podziwiam ze umiesz wysiedziec na tych zajęciach tyle czasuuuu

reklama
Do góry