Phelania
Mama 2 urwisów :P
Hej laseczki,
Jestem po sniadanku, i zaraz sie biore za porzadki póki młody śpi , pozniej jade na zakupki ,kumpela wpada popilnowac małego ,bo jeszcze za wczesnie zeby brac go w skupisko Bakteri. Czasem sie dziwie mama które biora wlasnie takie maluszki na zakupy , do hipermarketów
Wydaje mi sie ze zawsze jest jakies wyjscie,i mozna cos wykombinowac aby malenstwo zostało w domciu.
Sergi - ty juz kochana po terminie , już na porodówke:-)Bo dziewczyny blokujesz
Wiecie co sie dzieje z Mła???
Cisza ...ogólnie na BB straszna cisza wszytkie mamuski sie zajmuja dzieciaczkami, kurcze mam nadzieje ze to sie zmieni i bedzie tak jak wczesniej
Jestem po sniadanku, i zaraz sie biore za porzadki póki młody śpi , pozniej jade na zakupki ,kumpela wpada popilnowac małego ,bo jeszcze za wczesnie zeby brac go w skupisko Bakteri. Czasem sie dziwie mama które biora wlasnie takie maluszki na zakupy , do hipermarketów
Wydaje mi sie ze zawsze jest jakies wyjscie,i mozna cos wykombinowac aby malenstwo zostało w domciu.Sergi - ty juz kochana po terminie , już na porodówke:-)Bo dziewczyny blokujesz

Wiecie co sie dzieje z Mła???
Cisza ...ogólnie na BB straszna cisza wszytkie mamuski sie zajmuja dzieciaczkami, kurcze mam nadzieje ze to sie zmieni i bedzie tak jak wczesniej