reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

bycie MAMĄ jest tak zajmujące, że czas dosłownie pędzi, jak szalony! Maluszek jest naprawdę kochanym i grzecznym chłopczykiem, daje nam pospać w nocy, w dzień tylko czasami marudzi, ja może 2, 3 razy miałam doły związane z tym, że sobie wkręcałam, że nie dam rady.

jak Wasi faceci? pomagają, czy raczej się dystansują? u nas jest wspaniale, mój M. powiedział, że jeszcze nigdy nie widział tak czystej i prawdziwej miłości, jak moja do naszego synka. Odkąd maluszek jest już z nami, w naszej rodzinie namnożyły się olbrzymie pokłady miłości. Z okazji Świąt życzę Wam wszystkim właśnie takiej pięknej, czystej i bezwarunkowej miłości!!!

khkj.jpg

reklama
Dobry wieczór !

u mnie to samo maluszek jest taki grzeczny tzn. je śpi je śpi tak co 3 , 4 godzinki. W nocy też rewelacja .
Mój Piotrek pomaga bardzo tzn. wstaje w nocy podaje do cyca przewija przebiera kąpie ... Ogólnie jestem bardzo zadowolona.
Miałam 3 dni temu desperacką noc ,ale to przez własną głupotę zjadłam ptasie mleczko.
Waga też fajnie schodzi w dół jak narazie...

Święta święta pierwsze razem.

Życzę wam spokojnych i radosnych świąt z maleństwami !

Ps. Wszystkie rozpakowane ?

ja właśnie usiadłam po porządkach i ostatnich kuchennych wojażach! tzn jutro jeszcze tylko pozostanie upiec chlebek i dorobić farszu do krokietów bo zabrakło!

spakowałam też prezenty, choć jeszcze nie wszystkie mam- tzn brakuje mi dla brata, ale z nim co roku mam problem...
i pierwszy raz w życiu ozdobiłam święcę i takie świeczniki-a'la kieliszki metodą decupage i chyba jutro z samego rana skoczę jeszcze po te świeczki i dorobię dla każdego do prezentu!!

no i czekam na wieści od sergee!! bo to może być pierwsze typowo świąteczne dzieciątko!!

inka na oby poczekala do tego stycznia:)heheh jak nie to trudno:)

olluchna nie jeszcze troche Nas zosstalo...

asko jak wypieki??chyba przez ten nawal pracy nie pojechalas tak jak sergi rodzic??:)

a ja wlasnie skonczylam pakowac torbe do szpitala:)
i wchodze na bb i znow lekka cisza...no ale rozumiem swieta:)
to ja spadam sie polozyc!!!bo jutro z rana wyjazd na wigilie...
dobrej nocy !!!

Adaś zasłużył dziś na wielki prezent. Wczoraj spał cały dzień, bałam się nocy a to moje kochanie tylko raz o 3:00 chciało pić.. i spaliśmy do 8:30 :tak:

Dziś pierwszy raz spędzimy święta razem z M. jak rodzina. Nawet M. pobiegł wczoraj do fryzjera bo obiecał nam rodzinne zdjęcie. :-D

A ja z okazji świat zycze Wam przede wszystkim zawsze zdrowych, pogodnych, grzecznych i uśmiechniętych dzidziusiów oraz miłości i szczęścia na co dzień.

reklama
Dziewczyny jak ja Wam zazdroszze przespanych nocy. Mój budzi się o 23, o 1, o 4, o 5 i o 7 noc w noc, je przez godzinę więc zostaje mi pół godziny do godziny snu. Jestem wykończona. M pomaga ale co będzie jak wróci do pracy? Ciesze się że mały je dużo bo musi rosnąć i nabierać ciałka ale już to karminie o 7 rano oznacza u mnie łzy jestem tak zmęczona.

Do góry