Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam pytanie- jaki rytm dnia mają wasze maleństwa? chodzi mi o to ile śpią od której do której?
Moje dziecko zasypia ok 21-22 i budzi się w nocy o 1-2 potem co 3 godziny czyli o 3-4 i ok 6-7 i potem czasem zaśnie dalej na ok 2 godziny a czasem nie. Od 9 do 12-13 nie śpi wogle potem zasypia na ok 3 godziny, zje i tu znowu czasem zaśnie ponownie na ok 2-3h. Potem od ok 18 potrafi nie spać do 22. O 19 mamy kąpiel i po kąpieli ona leży w łóżeczku i stęka z 2 godziny i tu właśnie nie wiem czy stęka ze zmęczenia bo nie może zasnąć czy jej się nie chce spać.
Ja piję bardzo dużo. Laktatora już nie używałam, bo myślałam że jak Miki tak ładnie przybrał na wadze to ilość pokarmu już się ustabilizowała, ale widzę że muszę dalej walczyć. Dziś przepłakałam cały dzień:-agapa i slusznie!!! walcz i pij mega duzo plynow i pomagaj sobie laktatorem!!!
ja tez walczylam i sie udalo,no a przy tym jaka wygoda![]()
Teraz wieczorem po ponad 2 godz. ściągnęłam 30ml. To jest poprostu śmieszne.Powiem ci jako doświadczona mama. Musisz polegać na swojej intuicji. Ja teraz przy 4 porodzie nie wiedziałam kiedy jechać. Uwierz mi że za każdym razem jest inaczej. Przepraszam że nie mogę pomóc. I czekam na info z porodówki:-)To jaaa2w1..
ale wysprzatalam cala chate odkurzaczem, na mokro lazienka na blysk i kuchnia i padam....
Teraz siedze i od 20.30 mam lekkie skurcze,ale ile maja trwac i co jaki czas zeby jechac??
Pytam bo pierwszy zaczał mi sie od czopa z krwia i skurczy nie bylo...

tak chciałabym jeszcze pokarmić