reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

hej!

Ja jak karmilam piersia, to jadlam doslownie wszytsko- ketchup i musztarde takze:)

My z Lenka mamy dobrze jesli chodzi o spanie, bo zasypoa kolo północy a wstaje 5-6 rano:). Nie jestem w stanie powiedziec dokladnie jak wyglada nasz dzien, bo nie mamy tak uregulowanego trybu dnia jak wiekszosc z Was, regularnie podaje lenusi posilki co 3-4h w zaleznosci jak sie zrobi glodna i reglarnie kapiemy o 19:) a tak to mala chasa calymi dniami i gaworzy, macha raczkami i nozkami, pobawimy sie z nia od czasu do czasu. Czesto tez bywa tak ze potrafimy wyjsc kolo 11 odwiedzic moja babcie, pozniej po drodze wracajac moja mame i nie ma nas nawet do 17:p ale wszytsko co potrzeba mam ze soba wiec mala jest w 7 nieebie, bo kazdy sie nia interesje gdzie sie nie pojdzie:)

reklama
cześć dziewczyny...

Phelania trzymam kciuki i czekamy na wieści:)

rojku witaj, dziewczyny miają rację brakowało tu Ciebie agenciaro!!:):)
w kwestii kolek to dziadostwo jak nic, namęczyliśmy się strasznie chociaż z perspektywy czasu to nie wiem czy bardziej kolki dokuczały małemu czy ta alergia go bardziej męczyła bo u nas wszystkie problemy się na siebie naszły...

dziewczyny Michaś po tej akcji z płaczem jest mega marudny, ciągle tylko płacze marudzi już nie wiem co mam robić bo jestem strasznie zmęczona...jeśli chodzi o wizytę u lekarza to zostaliśmy skierowani na rehabilitacje dwa razy w tyg, musimy dojezdzac prawie 50 km i za 6 tyg. do kontroli do Pani Doktor...stwierdziła że intelektualnie rozwija się bardzo dobrze ma tylko spięte mięśnie grzbietowe ale wszystko jest do wypracowania...

Sosnowiczanka kolejny tydzionek za nami!!:D

pytanie do mam szczepiacych dzieci skojazonymi 5w1: czy przy tej opcji 5w1 sa 2 wklucia czy 1? bo czytalam w necie i juz sama nie wiem raz pisza tak a raz tak. 8 marca mamy szczepienie i chyba sie zdecyduje ma ta 5w1, zeby mala tak nie płakała jak ostatnio, tylko jesli sa 2 wklucia to bez sensu...

Hej dziewczyny.

U nas noc koszmarna jak dla mnie nie chodzi o Maculka bo ten ładnie spał a ja się zwijałam z bólu brzucha. Ne myślałam że @ po cc jest tak bolesna :-( Ale jadę na no-spie i jakoś jest bo robić trzeba.

Młody mi się z samego rana tak załatwił że aż bokami i górą pieluchy wypłynęło a nie robił kupki tylko wczoraj.
Zaraz muszę ubrać młodego i idziemy siedzieć do salonu dzisiaj wcześniej bo od 7 na nogach :-)

Phelania kciukasy zaciśnięte żeby było wszystko dobrze.

Nikuss, tylko przy pierwszym szczepieniu są 2 wkłucia. To drugie, WZB jest bardziej bolesne dla dziecka, bo podobno szczypie, ale moja Milcia nawet minutki nie płakała, szybciutko się uspokoiła.

reklama
Do góry