hejka!
najlepszego dla Kasi, Niny i Bartusia!
Venus - jakbys czytala w moich myslach.....
Dziewczyny, faceci naprawde sa z innej planety... moj Maz nieustannie zdziwiony i szczerze oburzony, ze narzekam na zmeczenie... przeciez to on ciezko pracuje na nasze utrzymanie, a ja sie cale dnie bawie i milo spedzam czas z dzieckiem
Ostatni raz bylam po 20 poza domem gdy bylam w ciazy.....
Aga - super, zazdroszcze troszke... mnie kosmetyczka zawsze poprawia humor
Dorotar - trzymaj sie kochana! Oby sesja wypalila!
Kupinosia - sliczne zdjecia slicznej panny!
Zdrowka dla Emilki i Benia!
Zabciu - co sie odwlecze, to nie uciecze!
Moja dieta dzis poszla w zapomnienie... wtrabilam duza pizze... przyszla kolezanka w odwiedziny i zapakowalysmy Malego do auta i w dluga.... Przynajmniej troche rozrywki... Malzonek jutro wraca po poludniu - ciesze sie, bo troche sie zajmie Malym, ale z drugiej strony pewnie znow bedzie zrzedzil i psul mi humor
.
najlepszego dla Kasi, Niny i Bartusia!
Venus - jakbys czytala w moich myslach.....
Dziewczyny, faceci naprawde sa z innej planety... moj Maz nieustannie zdziwiony i szczerze oburzony, ze narzekam na zmeczenie... przeciez to on ciezko pracuje na nasze utrzymanie, a ja sie cale dnie bawie i milo spedzam czas z dzieckiem

Ostatni raz bylam po 20 poza domem gdy bylam w ciazy.....
Aga - super, zazdroszcze troszke... mnie kosmetyczka zawsze poprawia humor

Dorotar - trzymaj sie kochana! Oby sesja wypalila!
Kupinosia - sliczne zdjecia slicznej panny!
Zdrowka dla Emilki i Benia!
Zabciu - co sie odwlecze, to nie uciecze!
Moja dieta dzis poszla w zapomnienie... wtrabilam duza pizze... przyszla kolezanka w odwiedziny i zapakowalysmy Malego do auta i w dluga.... Przynajmniej troche rozrywki... Malzonek jutro wraca po poludniu - ciesze sie, bo troche sie zajmie Malym, ale z drugiej strony pewnie znow bedzie zrzedzil i psul mi humor
.

jutro pierwsza próba, zobaczymy co z tego wyniknie
Swojej diety to ja już od dawna nie stosowałam, ale waga stoi i nie rośnie. :-) Badania? A kto mnie na nie wygoni??? Ja podejrzewam że to poprostu przemęczenie, bo to już drugi raz w ostatnim czasie taki numer.