reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2011

Dzięki dziewczynki za kciuki! Nie skompromitowałam się, nie wywróciłam na scenie, nie palnęłam czegoś niestosownego, ale nogi od chodzenia w szpilkach weszły mi po kolana do d. ;p ;)
Idę poczytać, co Was :)

Edit: ale jesteście kochane :**** Tyle kciuków, że już się nie dziwię, że śmigałam po scenie z tymi statuetkami bez poślizgu, choć byłam pewna, że wytnę orła :D Wiem też dlaczego czuję się taka najedzona - to po czekoladkach od Freiyi i Koty :D Jeszcze raz dzięki :*
Swoją drogą stanęłam na głowie, żeby nie ubrać się na czarno, bo sekretarka płakała, że boss będzie zły. Po imprezie dyr mówi do mnie "ale się rozjaśniłaś!", a ja mu, że to dla niego i Agaty, na co on "Dla mnie??? Dla mnie zawsze możesz chodzić na czarno!" Zapamiętam i wykorzystam ;)

Lenka, uściski i przytulańce dla Ciebie, ślicznoto :*!

No i ogromne gratulacje, dla Maciusia (przewidywalne), Mikiego (miał się od kogo nauczyć ;)) i Karolci (to największa niespodzianka) :)
Reszta jutro, bo padam na twarz i zapomniałam jak się nazywam ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej hej, melduję się, że żyjemy:zawstydzona/y::-)
Ubiegły tydzień minął szybko i pracowicie, ten zapowiada się podobnie, ale za to w sobotę już się wprowadzamy na nowe mieszkanko!!!:-) dziewczyny (tfu tfu nie zapeszając) zdrowe, więc czego chcieć więcej;-)
Spóźnione życzenia dla:
Maciusia Żabci (oj, długo mnie nie było)
Benia Łysej
Kasieńki, Ninki i Bartusia - od Kupinosi, Netki i Milvy
Igorka Papayki
Lenki Tofiki
Buziaczki kochani solenizanci:*:*:*
Phelania,
super, gratuluję, że udało Ci się załatwić to zwolnienie!!!
Dorotar,
trzymam kciuki za znalezienie opieki dla Kacperka&&&
Żabcia,
to ładnie schudłaś..zazdroszczę;-):-)
Sosnowiczanka, jaki kolor planujesz?
Asieńka, Netka, dobre te kawały:-D:-D
Netka, ja Marcie też już ściełam grzywkę jakiś czas temu , teraz drugi raz w ubiegłym tygodniu..
Inka, zdrówka, oby jak najszybciej wyniki Ci się poprawiły i mogliście zacząć staranka!!!
Kota, jak się Q podobało w Ustroniu?;-)
Phelania, mi Marta non stop mlaszcze prosząc się o nasze papu:tak: Potrafi zjeść 3 śląskie kluski bez problemów..oj, spuścik, to ona ma..
No i gratuluję tych pierwszych kopniaczków maleństwa!!!
Agapa, Phelania, Żabcia, Asko (jak kogoś pominęłam , to przepraszam)- gratulacje na te pierwsze kroczki!!! (moja tez już drepcze;-))
Mła, jak po tym ważnym spotkaniu? Myślę, że oki?;-):-) A ze dwie tabliczki kinderków podeślij na Zabrze:-p:-p:-D
Sosnowiczanka, w sobotę!!!:-):-):-) ja już przebieram nogami;-):-) Pokój dziewczynek już prawie gotowy, wczoraj zamówiłam meble do sypialni w BRW, upatrzyłam też już meble do gościnnego - już sie nie mogę doczekać!!!:-)

Uff i dojechałam do końca;-):-)

Violett my już mamy jedynkę jedną dolną więc odpadamy z grona bezzębniaczków grudniaczków
Phelania czas mija szybciej, bo masz już zajęcie-ALANA
Mła super, że wszystko poszło jak należy-bez obciachu!!
Maxwell Już niedługo będziecie w nowym mieszkanku... ALE Ci fajnie, tak wszystko urządzać od nowa ;)
Idę spać... nie mam humoru...:-(

Dziewczynki nie dam rady wszystkiego ogarnąć - pobieżnie przeczytałam. Jutro wyjeżdżam i przez weekend musiałam się ubrać, ufryzjerować;) i wogóle wszystko ogarnąć. Mam nadzieje że uda się mi do Was zaglądać. trzymajcie kciuki za mój powrót do "kariery" ;););)
Będę tęsknić!!! :)

dorotar cieszę się że znalazłaś opiekę na te 3 tygodnie dla Kacperka

Phelania już nie mogę się doczekać kiedy będę w ciąży i poczuję ruchy pozazdrościć tego że już możesz to przeżywać. A termin bardzo fajnie Ci wychodzi najlepszy prezent na urodziny jaki sobie można wymarzyć.

Pyszczek kciukasy zaciśnięte &&&& :-)

Dziękuję wszystkim (przez lenistwo nie chce mi się wymieniać) którzy gratulowali mojemu Maciejkowi pierwszych kroczków.
No i my gratulujemy Mikiemu, Karolince, Alankowi i Martusi pierwszych kroczków

Wszystkiego najwspanialszego i ogrom słodyczy dla Lenki :-)

My dzisiaj byliśmy na ważeniu no i przy okazji bo nie było ludzi pani postanowiła zrobić bilans na roczek więc mamy już to wszystko za sobą i nie ma żadnych powodów do niepokoju. Maciulek troszkę porozrabiał podokuczał pani tłumaczce i nie mogli się na niego napatrzeć że jest taki żywy.
Dzień minął mi troszkę w biegu bo wstaliśmy z Maciusiem nakarmiłam go posprzątałam troszeczkę i o 11 poszliśmy na ważenie na 12 a do domku wróciliśmy przed 14 szybko zrobiłam obiadek i sałatkę i ogarnęłam kuchnie no i wstał Maciej i przyszedł M z pracy i młody miał takiego powera że nawet na chwilę nie dał usiąść bo wszędzie właził i wszystko zjadać chciał. Moję dziecie padło dopiero ok 21 i jak na razie odpukać śpi, ciekawa jestem jaka będzie nocka. Ja zaraz zmywam się spać bo wymęczona jestem dzisiaj strasznie.

Dzień dobry. Nocka w miarę , rano tylko coś mu się śniło i popłakał. Jetem tak zmęczona, że dziś wyłączyłam budzik i zasnęłam ...
Bartek całkowicie rozregulował się ze spaniem w dzień :cool: ehhh

Pyszczek - powodzenia!!!!
Maxwell - super ,że wszystko ok, fajnie,że będziecie na swoim!No i gratki dla Marty !

Wczoraj zaczęłam mysleć o prezentach na święta, chyba część pokupuję w listopadzie , bo potem z kasą się nie wyrobię...najgorzej , że znowu trzeba wymyślać co kupić ...najgorzej z męskimi:cool:Myślałyście już o tym ?

Witam porannie :)

Noc tradycyjnie kiepska, Od 1 do 3 godz mojemu dziecku sie znowu pomieszalo cos i chcial sie bawic :confused2: cóż,... zadna nowosc ...
Chyba tylko moje dziecko nie sypia po nocach... albo placze...

Milva ja o swietach, prezentach,jeszcze nie mysle, ale jak ty juz tak wczas cos kupisz to moze zgapię od ciebie ;)))

Pyszczek powodzenia!!! Kciuki zacisnięte :))

Maxwell kolor bedzie czerwony, tylko muszę jeszcze trochę dojrzeć do tego ;) Kochana to po tej wielkiej przeprowadzce pokarz nam jakieś zdjęcia nowego mieszkanka ...

Violett to zależy, a jak bardzo jasny blond ci sie marzy??? Wklej jakies zdjecie koloru, postaram ci sie pomóc.

Hej:)
Wpadlam na chwileczke bo zaraz musze leciec do urzedu zalatwic jakis tam papierek do rodzinnego;/ No biurokracja normalnie, tyle tego w tym roku jest ze masakra jakas;/

Phelania t mam nadzieje ze urodzisz w terminie i zrobisz sobie wspanial prezent:) Pytalam bo moja sis jest prawie tak jak Ty w cazy, ma termin na 20 marca:)

Milva ja juz mam dwa prezenty na swieta kupione haha:) Ale tez mam straszny problem z wymyslaniem co kupic.

Sosnowiczka potem poszukam i wkleje:)

Witajcie,
u mnie ostatnio zawrót głowy, latam po urzędach..
Violett- u mnie to samo, tyle chcieli papierów do rodzinnego że ja już chciałam zrezygnować, ale M. powiedział, że nie odpuści im ani złotówki.
Wczoraj byłam na terminie u urzędzie pracy, potem z młodym na zakupach małych. Kupiłam mu ciepłe rajstopki ze stoperami, buciki te co chciałam w H&M i do domu. Adas dalej w nocy płacze i się wierci.. Jestem przez te nocki wykończona.
Jutro jadę znowu do krawcowej, a dziś chyba do tego ortopedy... I ciągle coś.
Phelania- ja od początku myślałam że bedziesz miała córkę, zobaczymy czy się spełni.. ;)
Maxwell - super że się wprowadzacie.. zazdroszczę!
Milva - ja o świętach nie myślę jeszcze , bo przed tym ślub i roczek więc to mam na tapecie. Ale z siostrą się umówiłam, że kupujemy prezenty tylko dzieciom, czyli ja jej córce , a ona Adasiowi. Rodzicom pewnie mały upominek.. A my z M. kupimy sobie po ślubie wspólny prezent- nowe wielki łóżko i szafę.
Sosnowiczanka, Dorotar - ja też mam ZONKa z włosami, mam proste tak do ramion, ale cieniutkie jak nie wiem.. I nie wiem czy da się z tego coś uczesać na ślub? Wcześniej chciałam ściąć, ale nie wiem sama co robić :( Teraz myślę co robić?

reklama
Do góry