kota-behemota
Q & H team
Majeczka, gratki dla kuzynki!
Żabcia, robiłaś jeszcze jakiś test? jeśl nadal jedna kreska, to idź do gina koniecznie i proś o coś na wywołanie!
Nastazja, ja przed @ też mam zawsze słodyczową chcicę!
dzięki dziewczyny, po fryzjerze mam mega humor, włosy wyszły fajnie, kolorek taki, jak chciałam, choć były obawy, czy chwyci dobrze, bo przecież dwa razy nakładałam hennę, ale wszyło pięknie
standardowo kolor brązowy i minimalnie podcięte końcówki, czyli bez szaleństw, uparcie zapuszczam. I M. zauważył róznicę, powiedział, że pięknie wyglądam, chyba pierwszy raz w życiu usłyszałam od niego kompelement po farbowaniu! 
Żabcia, robiłaś jeszcze jakiś test? jeśl nadal jedna kreska, to idź do gina koniecznie i proś o coś na wywołanie!
Nastazja, ja przed @ też mam zawsze słodyczową chcicę!
dzięki dziewczyny, po fryzjerze mam mega humor, włosy wyszły fajnie, kolorek taki, jak chciałam, choć były obawy, czy chwyci dobrze, bo przecież dwa razy nakładałam hennę, ale wszyło pięknie

dzwonił wypity więc kazałam mu iść sobie spać do mamusi. Dziś dzwoni, przeprasza, pyta czy chcę go jeszcze widzieć? Oj koniec mojej dobroci.. Widzę że bycie dobrym nie popłaca, więc przestaję się starać. 

Z tym ze Alan do 2 spal pięknie a potem wiercil sie tak ze obracał sie dosłownie wokol wlasnej osi