reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2011

lysa_d- przyjęcie mamy w restauracji (hotelu) gdzie pracuje M. Tam już mamy menu i pokoje zarezerwowane. Więc o to akurat się martwić nie musimy.

Adaś po południu obudził się z gorączką w prawdzie tylko 37,2 ale był ciepły i marudny. No i widzę dwójkę dolną i górną czyli znowu dwa zęby idą na raz.. :eek::eek:

reklama
Dorotar-super,że masz wszystko tak poukładane,n o i,że masz mozliwość korzystania z komputera w pracy.Gdybym ja wróciła do swojej...to niestety nie miałabymna to szansy.Nie ma czasu zjeść śniadania,a co dopiero komputer.Ale i tak zaczynam cora zbardziej tęsknić za pracą.Naprawdę jest ciężko,ale jakoś ta obecność w domu nie wychodzi mi na dobre..Jestem nerwowa, naburmuszona,na nic nie mająca ochoty.Sama ze sobą nie wytzrymuję,a co ma powiedzieć mój mąż i dziecko.
Chyba Agapa pisała,że ma podobnie.Na razie poczytałąm sobie Wasze wpisy od listopada i jeszcze wszytskiego nie ogarniam.Jutro znowu przychodszi na chwilkę niania,więc wtedy na pewno zajrzę.Pozdrawiam mocno i życzę spokojnych i przespanych nocek

My właśnie wróciliśmy z basenu :-)
Jak zwykle było super!

Co do zębów-to małe sprostowanie :-) mamy jednak dwie górne jedynki :-)
W sumie to bym się wcale nie obrazila jakby tak wszystkie wychodziły parami :-)

Miłego wieczoru

Mirabelka ja ostatnio na moich warsztatach dla matek z niska samoocena, miałam zadanie, zeby napisać po kolei wszystko co robię w ciagu dnia, musiałysmy napisać dokładne godziny, zajęcie, więc od wstania rano, po ubranie siebie, umycie i siebie i dziecka itd, lista była mega długa ale łatwo znaleźć gdzie nam ten czas albo ucieka albo gdzie możemy coś poprzestawiac, polecam, na prawdę super sprawa bo uświadamia nam ile robimy w ciagu dnia i ile jeżeli jest jakiś czas moglybysmy zrobić i polepszyć sobie jakość życia, nawet ta psychiczna!

Adaś śpi, wieci się ale nie płacze więc nie podchodzę do łóżeczka bo pewnie wymusi na mnie spanie w naszym łóżku. Gorączka spadła i mam nadzieje że nie wróci. Szykuję się na kolejne dwa zęby. Na szczęscie póki co nie ma biegunki.

Dorotar mój stan po imprezie wskazywał na to iż było fantastycznie;)

U nas zimno i deszczowo, M wyjechał do Warszawy i wróci w piątek.

Muszę się pochwalić nowym osiągnięciem! Krzyś się podciąga i staje :)

Witam:)

Młody spi, wiec wkoncu chwila spokoju ;) Rano bylismy na zakupach, potem praca a po pracy dziecko które nie da dojsc do kompa :baffled: Cos zasnąć nie chcial i meczylismy sie z usypianiem ponad godzinke...... Oj ciezko mi czasami... Mam nadzieje ze moze w nocy da pospac, bo bez względu jaka u nas noc to o 7 pobudka ;(

Phelania moj Alanek tez uwielbia tv. Ma dwa ulubione kanaly- baby tv i disney junior:) Szkoda ze nie są to moje ulubione kanaly, czasami wolalabym np tvn...:eek:

Anusia, juz kiedys mialam pytac, jestes stomatologiem ?

Dorotar, 2701 zdrówka dla maluchów :))))

Papayka u was chyba tez zęby... My mamy tak od dwóch miesiecy niemal codziennie. Łącze sie w bólu..

Czy mnie sie wydaje czy tylko chłopcom tak ciężko idą zabki??? Mamusie dziewczynek nie narzekają tak jak my???

Kota
o rany, 50km w jedną strone??? Współczuje takiego dlugiego dojezdzania. Ja mam do pracy 3 minutki, wychodzę za pięć minut ósma :-)

Dorotar Alan mial chyba 2 miesiące, moze z malym hakiem jak wrócilam do pracy i byla to bardzo dobra decyzja:) Jest juz zdjęcie z nowym kolorem???

Mirabelka ja mam czas na fryzjera tylko dlatego ze kozystam z niego w czasie pracy :-D:-D:-D Tak samo makijaż, manicure i czesto BB. To wszystko robię bedąc w pracy. W domu nie wiem czy mialabym czas malowac sie rano :)

Nastazja bardzo ciezko wam zęby idą, jak czytam to jakbym sama pisala. Współczuje gorączki, tez przeszlam... Łączę sie w bólu...

Pyszczek gratki dla Krzysia:)

To i ja sie pochwalę, od paru dni Alan robi papa i pokazuje jaki bedzie duzy :D Moje sloneczko kochane :)

Niestety nie ma szans, żebym doczytała, co u Was :(

Dorotar, 2701, dużo zdrówka, słodkości i radości dla Kacperka i Karolci! :**
Rojku, najlepsze życzonka dla Anielci! :*

reklama
hejka!
dziewczyny, czy ktoras ma spokojne i przespane nocki??? Chyba wiekszosc ma slabe... Kurcze mowili mi przed ciaza, zeby sie wysypiac, bo potem moge o tym zapomniec, ale myslalam, ze to przesada....
Rojku - najlepsze zyczenia dla Anielki!
Mirabelka - u mnie podobnie, ale chyba po prostu nie umiem sie nadal ogarnac...
Malenstwo, Nastazja, Sosnowiczanka, Dorotar - te zeby i nieprzespane noce wykanczaja czlowieka.... Choc w naszym przypadku jest juz 8, wiec czyzby kolejne????
Pyszczek - gratulacje dla Krzysia!
Lysa,
super, ze impreza i tort sie udaly!
Inka - wiem o czym mowisz - u siebie najlepiej....
Mnie tez czeka wizyta u dentysty ktora odwlekam juz od... hoho....

Do góry