reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2011

Violett bardzo chciałabym adoptować mala dziewczynek ale poki co M się nie zgadza :(

Martusia, Hania i Mikuś! Żyjcie nam sto lat!!
I 100 lat dla Zuzi :)

Lysa zdrówka życzę!

Kurcze Sergi to niewesoło miała i ja się właśnie tego boję. Miała duuuzo szczęscia że z dziećmi było dobrze.

Zębologa mam na 20. Błagam trzymajcie kciuki!!

reklama
MAXXEL dzięki, ucałuję.

TOFIKA ha ha to M dał czadu z tą śmietaną-zaszalał.

MŁODY ŚPI, MELA BAWI SIĘ Z CIOCIĄ W DOKTORA A JA SIĘ ZASTANAWIAM JAKA BĘDZIE NOC BO JEŚLI TAKA JAK WCZORAJ TO CHYBA WYJDĘ W ŚRODKU NOCY Z DOMU ALBO PRZENIOSĘ SIĘ DO POKOJU MAMY.

Dziewczynki nie dałam rady was całkiem nadrobic za ostatnie dni, bo sajgona jakiś szkolny, wywiadówki dyskoteki, konsultacje, kartkówki... masakra.

Sosnowiczanka uśmiałam się z klientki!

Nastazja trzymam kciuki!

Wszystkich pozdrawiam i lecę dalej w papierzyska...

Dziewczyny zapomniałam Wam napisać, co się u mnie w mieście działo we wtorek wieczorem.

Na wieczornej mszy na ewangelii zemdlała jakaś kobieta. Jej towarzyszka poleciała po święconą wodę i zrobiła jej znak krzyża na czole. I ta się zaczęła drzeć jakimś nieludzkim głosem, wykrzykiwać coś w jakimś dziwnym języku, oczy się jej zrobiły szare. Jak jej ludzie próbowali pomóc, to się szarpała... W tej parafii proboszczem jest egzorcysta i prowadził tą mszę. Wziął ją do kaplicy i tam słychać było jak odprawiał nad nią egzorcyzmy. Oczywiście msza przerwana. Ludzie w tym czasie modlili się różańcem.
Potem okaząło się, że proboszcz się juz kilka razy nad nią modlił, nawet w ten sam dzień. Bywały dni, że nie mogła wejśc do kościoła. Podobno poszedł potem do niej z Komunią Św. Wynikałoby z tego, że wypędził z niej szatana.
I tak sobie myślę, że z wieloma rzeczami tak mam, że wiem, że istnieją, że gdzieś tam są, ale nie dochodzi do mnie to, że mogą być tak blisko...
Opowiadali mi to ministranci, których uczę. Akurat byli niedaleko niej, bo poszli do spowiedzi, a ona stała jakoś 3 m od nich.
Podobno przerażeni, nie mogli spać potem.

Dziewczyny dzięki za kciuki, melduję że idę spać. Jutro o 8:30 mam fryzjera, o 10 make up o 12 ślub i mam nadzieję że jakoś to będzie. Ciekawe czy uda mi się zasnąć?

Dobrej nocy Wam życzę!

Asienka kochana co sie stało?

Moj M poszddl na nockę, ja wykapalam Alanka, niestety nie poszedl spac po kapieli, siedzi tu przy mnie i sie bawi w najlepsze :crazy:

Pyszczek , pewnie juz poo wszystkim, niemniej jednak trzymam kciuki!

Dorotar dlugo po wyrwaniu "8" bolało?

Rojku Wow, ale historia:szok:

Ostatnia edycja:
Rojku jestem pod wrażeniem historii... W szoku jestem...
Nastazja ;D:D
Asieńka nie smuć się i nie płakaj mi tu!!<nonono>!!!! Nie ma większych powodów do smutków!!!PRZECIEŻ!
Sergi widzę małą kreseczkę ;) lekko-będzie dzieć w domu oj będzie!!!:-D
Dorota!!! racja wychłostać i za drzwi z nim!!
A_gala TO że w przedszkolu dzieci ciągle coś łapią to fakt. Przy każdym smarku, kaszlu, infekcji przy astmie jest gorzej, bo dochodzą do tego ataki duszności. Sama w sobie astma jest nie do zarażenia. Tym się zarazić nie idzie nawet gdyby ktoś chciał:szok::no: aczkolwiek wiadomo, lepiej unikać tej 2latki, jak jest chora, co by Elena nie łapała od niej infekcji... No i obserwujcie tą dziewczynkę, mam nadzieję, że ją dobrze lekarze poprowadzą z lekami-jeśli ma rzeczywiście astmę. Aj uroki przedszkoli...

dziewczyny ale zębologa mam wspaniałego - byłam u niego 10 minut - wyrwal 8 i już - bez bólu - nawet zastrzyk ze znieczuleniem nie bolal!
Ale i zła wiadomość :( Mam torbiel w zatokach nad zębem nr 6 - za pól roku tomografia i pod uśpieniem wyrywanie zęba i czyszczenie zatoki. ehhh...

roju - w kościele mojego M raz w miesiącu są msze na oczyszczenie gdzie ksiądz egzorcysta odprawia specjalną mszę i wypędza cokolwiek złego siedzi w czlowieku. Ludzie tam mdleją po dotyku księdza. Ja na takiej mszy nie byłam ale M był - jak wrócił to był szok- on miał tak promienną twarz - inny człowiek

reklama
Dziewczyny nie moge zasnąć, bo ok 20tej dowiedziałam się że moja babcia trafiła do szpitala z podejrzeniem udaru. Tomagrafia nic nie wykazała, ma być powtórzona. Żałuję, że tak daleko mieszkamy i nie mogę jej odwiedzić. Mam nadzieję, że z tego wyjdzie..

Do góry