reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Sosnowiczanka, dzięki:* ano powiem Ci, że przy tym wszystkim jakoś nie miałam weny na BB..doczytałam, że Alankowi wyszły kolejne 4, super!Gratuluję..my nadal zostajemy przy 6...
Netka, właśnie nie chcemy..ale jakoś tak nie fajnie wychodzi!!!:-:)-:)-(
Aneta, pochwal się sukienką;-)

Dużo zdrówka dla wszystkich chorujących, małych i dużych!!!!!

reklama
Maxwell - chętnie tylko, że nie wiem jak :zawstydzona/y: to znaczy wiem gdzie jest instrukcja, ale nie wiem jakiej stronki użyć żeby zaladowac fotki

edit: już sie nauczyłam :tak: wklejone w odpowiedni wątek :) w końcu będę Wam mogła Leniczke pokazać :)

Ostatnia edycja:
LYSA, MAXWELL dużo zdrowia dla waszych pociech.

Mikołaj praktycznie bez zmian:-( Niby chyba troszkę lepiej się poczuł bo narobił mi bałaganu, ale temp. nadal pod 39st i nocki nadal kiepske. Budził się co godz, a czasem i częściej. Antybiotyk to zło konieczne.

Uwaga!!
Kupiłam Greya w Empiku i dzis dalam rade przeczytac 45 stron...tylko;)No ale jeszcze dziś wjechała Chodakowska turbo spalanie:) więc poprzedni trening jak dla mnie to pikuś turbo spalanie to taka petarda,że dziwne ze jeszcze zyje:):)

Wykąpana iddeee się powoli położyc:)

Dziewczynki mogę prosić Greya 2 cżeść na meila??
izi100@poczta.fm

z góry dziękuje...

Kota gratuluje moderatora;)

Phelania dobrze,że młody dał zna ć o sobie:)

Łysa,Maxwell,Agapa zdrówka!!

ale szalejecie z tym czytaniem:-) jak ja zaczne to Wy już będziecie dłuuugo po lekturze:rofl2:
Ehh po długim urlopie trzeba powoli sie ogarnąć i wracać do pracy. Jutro mam szkołe ale szybko zrobie zajęcia a raczej zaliczenie i do domku.
A w niedzielę znowu biba - urodzinki teścia i kiedy ja mam przejsć na dietę....to moje postanowienie noworoczne żeby wrócić do dawnej wagi-ehhh.

dobry wieczór
ANeta fajna ta sukieneczka!!
Kota tylko nas nie opuszczaj!!!! na grudniówkach tez jest fajnie :-)
Lysa zdrowia dla Zu i oby Ben sie tylko uchował!

Iza ja dziś już po Killerze :-) jak dla mnie mega moc! najtrudniejszy chyba ze wszystkich!

teraz idę się wykąpać i doczytać te ostatnie 50str 3 części!

Inka no zesz ty to ty juz konczysz!
Rany kiedy wy macie czas na czytanie dziewczyny, ja to dopiero jak Alan spi, no albo w pracy..

Aneta Twoja Lenka to bardzo ładna dziewczynka!

Netka ALuś jak slyszy weekend to normalnie glupawki dostaje! Chyba moj syn bedzie tancerzem ;)

kota no to gratulacje, tylko nie opuszczaj nas :)

Maxwell duzo zdrówka dla was, i nie chorujcie juz!

mój synus dopiero usnął... Zaraz klade sie obok i poczytam troche i spac... Ja co prawda pierwszą czesc Greiya czytam, ale jak skoncze (wszystkie trzy) oczywiscie to planuje sobie kupic Komplet - Kwiaty na poddaszu, Płatki na wietrze, A jeśli ciernie, Kto wiatr sieje... - Virginia C. Andrews - Książki | Księgarnia internetowa Weltbild.pl Czytał ktoś?

reklama
Laski, spicie???

Aaaa ja do 2 w nocy mialam romans z Aną i Christianem ;) A o 8 Alus sie obudzil i jestem mega niewyspana...

Miłego dnia!

U mnie na termometrze jest wlasnie 7 stopni na plusie:)

Dorotar zdrowka dla Kacperka!

Do góry