reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2011

VIOLA tak pozmieniałam, tak wiosennie zrobiłam.

PHELANIA bardzo mnie cieszy, że udało się tak szybki termin gdzie indziej znaleźć.

SOSNOWICZANKA dopiero?? Mój Kacper od dawna kiwi wsuwa a jak mu smakuje.

Byłam dziś 4 godzinki u dziewczyn, byliśmy ten czas na kulkach, no nie cały bo jeszcze dojazd, byłam z ich mamą tam też.
Teraz juz w domku, mały już w wózku do spania, ciekawe o której Mel padnie bo sie zdrzemneła godzinkę w dzięń.
Dziś moja panna 4 lata skończyła.
Jutro tez jade później, na 14, bo rodzice dziewczynek chca z domu wyjść a rano mają nagranie DDTVN.

reklama
Milva mam. Kulka była- wyrzuciłam. Myslalam ze ze w sumie nie wiem co, ozdobna? Oswiec mnie jesli sie pomyliłam :)

Dorotar a jakos tak nie dawałam u wczesniej:) Ale smakowało. A teraz na kolacje zrobiłam mu paprykarz i zjadł sobie zadowolony:)

A mi dzieci właśnie zasneły, Mela poszła z płaczem spać, dostała klapa w dupsko, bo nic do niej nie dociera i kopała babcię i darła się.Kacper sam zasnął w wózku po raz kolejny, dziś rano i wczoraj rano tez san zasnął w wózku, smok w buzi, pielucha w rączki do skubania i zasypia.

Pojechałam dziś na zakupy i butów sobie nie kupiłam, bo... ja to taka baba ze wsi i nie potrafię wybrać. Chyba muszę z kimś jechać. P niby był ze mną, ale jak wróciłam do samochodu bez butów to nawet nie spytał czemu nie kupiłam itp, a ja też nic nie mówiłam bo chciałam zobaczyć czy się mną zainteresuje, no ale.... jak to facet.
Kupiliśmy za to chodniczek do sieni i od razu lepiej i jakoś tak przyjemniej jak się wchodzi.:-)

Dorotar już kiedyś miałam pytać- nie szkoda Ci kręgosłupa Kacpra?? To zasypianie w wózku chyba nie jest zbyt korzystne. Przynajmniej takie jest mogę zdanie.

Agapa ja jestem butoholiczką ale ostatnio mam problem z wybraniem jakiś.

My byliśmy na basenie. Mlody padł po 19 wiec rano jak nic mam wczesna pobudkę!!

Spokojnej nocy

Dorota to niefajnie, że znów musisz szukać ale ja wierzę, że coś znajdziesz, bo bardzo zaradna jesteś!O czym będą rodzice dziewczynek mówić w DDTVN? 100lat dla Amelki!!!!!!!
Inka Sosnowiczanka Milva Ninka dziś znów goraczkowała, Niania podała syropek. Spała dla niej 2 h!!! Ale wstała razem ze mną o 7. No i zjadła u niej tylko małego danonka... Nie chciała jeść. Plusem jest, że nie płakała i jak wróciła Angelika-córka Niani-ze szkoły, to przyszła się do Ninki bawić więc miały frajdę. Od 8:40 do 14:30 Nina była z Nianią, potem przejęła ją moja mama. Ja do domu dotarłam o 18:30.
Mam z goła inny problem teraz, myślę, że coś uczula Ninkę-któryś z leków, który dostała na pogotowiu. Ma taką jakby pokrzywkę na twarzy...jakby spuchnięta?Laski co to może być?Jutro zadzwonię do lekarza!
U mnie w pracy ok, szybko się uczę i wdrażam, pracy jest sporo. Poważnie, nie spodziewałam się, non stop na nogach i cały czas coś się robi. Ale zespól mam ok póki co. W tym tygodniu tylko sobotę mam wolną, w niedzielę idę do pracy, bo to niedziela handlowa.
Buaha kupiłam dziś sobie spodnie dresowe w 5-10-15. Ją zajebiste i sexy jak dla mnie. Mam 172 a największy rozmiar to 164...ale leży fajnie ;) Troszkę schudłam, woglę jestem szprycha. Najchudsza, najdłuższa i najmłodsza z zespołu, w którym pracuję ;)
Strasznie szybko mi mija dzień i nie mogę nacieszyć się Ninką, pęka mi serce...Muszę jej wynagrodzić ostatnie stresy i jak do soboty wyzdrowieje muszę dać z siebie wszystko, chcę z Nią spędzić cały dzień jak najmilej.
Kupinosia spoko P do tej pory przekonany, że Nina urodzona w Wigilię jest ahhaha a nie 4 dni przed!
Agapa typowa kobietka z Ciebie, sobie nie kupi ale do domu albo dzieciom-owszem ;)

Młoda śpi, a ja jakoś już nie mogę leżeć w łóżku, zrobił się ze mnie ranny ptaszek.

Agapa- ja też zawsze kupuję cos do domu lub dla Karolinki, ale nigdy dla siebie. W sobotę M się wkurzył i kazał mi coś kupić tylko i wyłącznie dla siebie, więc kupiłam buty i aż lepiej się poczułam :))

dorotar- wszystkiego najlepszego dla Amelki :*

Młoda dalej zasmarkana, w nocy chrapie jak stary chłop. Widać, że strasznie meczy ją ten katar i ciągłe wycieranie noska .

2701 u nas też!!Nina chrapie jak stary chłop!
Boże noc tragiczna, Nina śpi jeszcze ale ja już nie mogę i piję kawę(!). Nina miała temperaturę, do tego płakała, bo zęby... Od 1 do 3 takie jęki, piski, smarowałam żelem i lżej było...

NETKA biedna Ninka, zdrówka.

INKA hmmm nigdy nie zastanawiałam się nad zasypianiem w wózku na temat kręgosłupa, jakoś tak od początku ma i spi, z przyzwyczajenia, choć teraz zasypianie w łóżku kiepski by było bo ucieka. Może jak nauczy się zasypiać sam w wózku to spróbujemy potem na łóżku. Mela też tak spała i po oduczeniu od cyca (20miesiecy) przenieśliśmy się do łóżka-łóżeczka.

NETKA w DDTVN będzie nagrywać chorobę tej dziewczyny.
Dam Ci linka z wywiadu z nią http://natemat.pl/52899,dr-google-u...aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582

Syn mi zrobił znowu ranną pobudkę 5.45-ech ranny ptaszek.
Dziewczyny muszę kupić biustonosz, męczę ostatni a od 2 lat nie mogę kupić innego nie ma dla mnie rozmiaru w przystępnej dla mnie cenie.Wczoraj weszłam do jednego sklepu i może coś będzie, muszę podjechać przymierzyć ale trochę cena mnie przeraża 119zł, choć wiem że jak kupię taki droższy biustonosz to będę znowu go długo nosić. Ale ta cena to spora jak dla mnie, no ale nie mam chyba innego wyjścia, bo w końcu przyjdzie taki dzień że nie będę miała co włożyć pod bluzkę.
Dziś do dziewczyn jadę na 14

reklama
Oj Netka - Zdróweczka dla Ninki! Jak tam ta wysypka od Małej?? A jaki antybiotyk dostaje??
Zulka chciała wstać ok 6 jak się przygotowywałam do pracy ale jakoś udało mi się ją uspać. Dobrze że już zdążyłam włosy umyć, bo potem jak siedzę u niej pół godziny to jest bieganina żeby zdążyć się wyszykować.
U nas na szczęście śniegu brak-już nie zniosę tego widoku. Tak przynajmniej jak jest szaro to przypomina to wczesną wiosnę - jakoś trzeba szukać pozytywów.

Do góry