reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2011

...wieczór
No i Mikołaj chory. Można się było tego spodziewać, bo chodził tydzień z katarem.

Agapa ochrona pod szkołą jest jakaś?U nas był ochroniarz...

Buziaki-kolorowych snów!
Nie ma ochrony, ale ten typ nie łapie dzieci pod szkołą tylko dalej od szkoły i to w miejscach gdzie jest dużo ludzi.

Cześć dziewczyny!

Agapa, nieciekawa sytuacja z tym typkiem, kurcze, że też ludzie czują się na tyle bezkarni, żeby się pod szkołami kręcić i dzieci zaczepiać. Przysięgam, że bym jaja ukręciła, gdybym zobaczyła, że jakiś podejrzany typ zaczepia i próbuje zaprosić do samochodu dziecko! Macierzyństwo obudziło we mnie takie potwory, że szok, z kotą, jaką matką lepiej nie zadzierać. Mam nadzieję, że policja szybko zgarnie tego bydlaka, a że dziewczynka, którą wywiózł tylko się wystraszyła i że jej nie skrzywdził...

miłej soboty kochane!
Niewiadomo co on z nią robił. Podobno kazał jej się położyć, ale po co? Dziewczynka zeznawała na policji.

Dziś uwierzyłam w to , w co chyba nigdy nie chciałam wierzyć. Jestem najgorszą żoną i matką i nic już tego nie zmieni.

reklama
AGAPA co Ty gadsz, tak oddanej żony i matki nie znalam.

My z synkiem już na nogach. Kacper zszedł z łóżka, podnoszę się za nim, zakładam klapki a ten wyprol, myślałam że jak ci rano do łazienki, idę za nim a on już za furtką i ja zamyka, zdążyłam w ostatniej chwili go za rękę złapać bo by ma schody dał nogę i spadł.

Agapa nie wiem co się u Ciebie wydarzyło ale nigdy nie możesz mówić takich rzeczy! Myślę, że naprawdę rozmowa ze specjalistą mogłaby pomóc Ci poradzić sobie z wieloma problemami, do psychologa i do psychiatry nie jest potrzebne skierowanie nawet, można iść w ramach NFZ.

Rojku to gratuluję drugiej córy! :) Właśnie, myślicie już nad imieniem?

Dorotar trochę niepoważna ta dziewczyna że tak w ostatniej chwili odwołała to spotkanie bez żadnych konkretów. Spróbuj jeszcze do niej może zadzwonić, ale jak będzie coś kręcić to może strach z nią w jakieś układy wchodzić? A co z tą drugą propozycją?

My dziś wybieramy się na piknik z okazji dnia dogoterapii, będzie dużo piesków, jakieś konkursy i pokazy. Emilka na pewno się ucieszy z piesków. Zapowiada się upał ogromny więc szkoda siedzieć w domu.

FREYIA czekam az salon tamta dziewczyna otworzy co w zeszłą niedziele rozawiałam z nia.

A moj K z mamą na grzyby pojechali a ja myślę czy nie zabrać dzieci i do Kauflanda nie skoczyc po jakis odkurzacz.

Wczorajszy dzień był bardzo pracowity. Nasz sąsiad przygotował nam działkę do zasiania trawy. Jeździł ciągnikiem jak szalony, ale jest równiutko. W poniedziałek siejemy trawkę i czekamy na kiełkowanie.

Kota- a jak Wasz ogród?

P dzisiaj w pracy. Zapowiada się bardzo upalny dzień, więc siedzimy z młodą w domu :)

Miłej niedzieli :)

Agapa, ja też jestem zdania, że powinnaś wybrać się do specjalisty, to żaden wstyd, ze człowiek chce w końcu być zadwolony z życia i walczy o swoje szczęście.

2701, u nas przestój, w zeszłym tygodniu spryskaliśmy chwaściory Roundupem i czekamy na lepszą pogodę, bo jeden dzień jest upał, a później 3 dni leje :/ nie możemy znaleźć dobrego dostawcy humusa, a musimy sporo ziemi nawieźć, bo cała okolica strasznie gliniasta, no ale za to trawę i nawóz mamy już kupione, czekają w garażu na swój czas :) fajnie by było załatwić to wszystko przed narodzinami Hani... Strasznie Wam tej trawki już zazdroszczę :))

z budowlanych nowości jeszcze zamontowaliśmy kolektory słoneczne i pięknie oszczędzamy, bo piec już od dawien dawna jest wyłączony, woda ciepła, a chwilami nawet gorąca tak, że trzeba naprawdę uważać, żeby się nie poparzyć.

Hej! Wczoraj już nie pisałam, bo głowa mnie bolała masakrycznie. Od 14-20 byłam z małym na tej imprezie u znajomych, było fajnie- mimo, ze nie posiedziałam za wiele, bo za Bartkiem trzeba było biegać, to i tak miło było zmienić miejsce - zwłaszcza , że się z mamą pokłóciłam ( oczywiście kwestia porządków- no bo ona o niczym innym nie porozmawia...). Wrzucę potem fotki na grupę. Ale wszyscy tam stwierdzili, ze Bartek, to lubi chodzić swoimi ścieżkami;-)...cóż , jako, ze my obydwoje typy samotnicze, to i dziecko w genach wyssało co nie co:-p
Moja jedyna koleżanka tutaj z miasta przeprowadza się do Poznania, smutno mi, bo teraz , to już nie mam w ogóle z kim się spotkać nawet na głupią kawę...

Dziś nadal sami, teraz mały śpi, a potem nie wiem co z nim robić...może nad wodę skoczymy....

Freiya- fajny dzień się Wam zapowiada!:tak:
Agapa - chyba czas abyś pomyślała o sobie !

Milva miło się czyta Twoje posty;) A wyprowadzka koleżanki do Poznania, to dobry pretekst by odwiedzać ją i to cudowne miasto w długie weekendy ;)
Rojku gratuluję córki ;)Wrrr nici z Leona ale zawsze może się synuś trafić kolejnym razem ;)Będą się dziewczyny wychowywać w jednych pieluchach ;))
Kota ale czas zapiernicza, Ty już prawie na wylocie!!
Dziewczyny u Was upały u nas nie bardzo-zazdraszczam...Od klimy w pracy mam katar i boli mnie gardło ;(na sam urlop!!Teraflu piję...Nina drzemie. W kościele na mszy dla dzieci byliśmy.P obiad robi...Nudy ;)

reklama
Do góry