reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2011

Kota- ja chyba jakoś podświadomie przeżywam Twoje odliczanie do porodu , bo dziś znowu miałam sen o ciąży i rodzeniu!!! Tym razem nie chcieli mi dać znieczulenia i uciekałam do drugiego szpitala:-p

U nas ok, czasu na nic nie mam ostatnio, ale nie narzekam . Pogoda okropna, od popołudnia leje potwornie. Może jutro coś więcej napiszę, teraz uciekam na film:tak:

reklama
A ja myślałam że jak się jest na bezrobociu to ma się ubezpieczenie. Ja jestem na bezrobociu od lutego - przez 3 miesiace nie mialam zasiłku (rozwiazalam umowe za porozumieniem stron) a ubezpieczenie miałam.

Kota
ja już wchodzę na bb jak na szpilkach patrząc czy nie rodzisz :)

Liczę na lepszą pogodę bo juz mam dość deszczu. Byliśmy dzisiaj z M na Nordic Walking - uwielbiamy to a wokół Krakowa mnóstwo dolinek i takie 2-3 godziny marszu dobrze nam robią no i spędzamy wspólnie czas.

Dorotar a twoj M nie moze cie ubezpieczać? Jak moj M , juz dosc dawno temu pracował na umowe o dzieło chyba (czyli nie mial ubezpieczenia w pracy) to poszliśmy do ZUSu i od ręki pani wpisala go w moje ubezpieczenie.
A z tym oc to szukaj, bo na pewno znajdziesz tansze.

Kota no to teraz juz pomalutku odliczamy dni :)

Dziewczyny jestem załamana. Straszy brat od jakiegoś czasu mieszka w Anglii. Ma fajną pracę, dobrze zarabia, jest starszy od mnie o cztery lata. Dzisiaj niespodziewanie zadzwonił i oznajmił, że wraca chwilowo do Polski, bo ma bardzo poważne problemy z kręgosłupem i nie może normalnie chodzi, jedynie o kulach.
Tak się cieszył, że ułożyło mu się w życiu, że jest praca, mieszkanie itp. ale niestety nikt zdrowia nie kupi.
W Anglii medycyna nie jest zbyt dobra i do tego kosztowna, dlatego przylatuje do Polski.

Do tego wszystkiego nasz malutki kotek dziwnie się zachowuj. Mało je, jest ospały. Jutro chyba wybierzemy się do weterynarza.

:(

PYSZCZEK ale z twojego prosta rozumie, że jesteś zarejestrowana w UP? Więc jeśli tak to nasz ubezpieczenie.

SOSNOWICZANKA. No K jutro pytać o to wyciągnięcie mnie na swoje ubezpieczenie Ale K sam nie może jutro ze mną do ZUSu jechać, zresztą inaczej pewnie jak się ma swoją działalność, a poza tym ja mam rehabilitację na 8 rano.

270.... przykre to co spotyka brata, oby do zdrowia doszedł.

Kurczę tak czekałam na te rehabilitację a teraz nie wiem czy jest sens jutro jechać. Normalnie płakać mi się chce ze tak wszystko się popieprzylo

Hej!

Za nami srednia noc, Alan obudzil sie ok 2 i płakał z pół godziny. Dostał syrop i po jakimś czasie poszedł spac. Teraz siedzi z babcią, ja w pracy (do 18) Wypiłam kawkę, zjadłam sniadanko, jeszcze zamierzam włosy ufarbować dzis, jak bedzie czas :)

Dorotar i pojechałaś na te rechabilitacje? Przyjęli cie?

2701 WSpółczucje choroby bratu, oby polscy lekarze szybko przywrócili go do zdrowia...
Biedny koteczek, oby to nic powaznego! A szczepiliście go ?

Dzień dobry
Młody w żłobku a ja mam dziś wolne choć wg grafiku miałam pracować. Wiec korzystam i jadę na plotki i kawę.

2701 oby brat szybko do siebie doszedł! Dużo zdrowia dla niego.

Rojku to już połówka!??! Ale zlecialo. Ważne ze Hania zdrowa!!

inka- odpoczywaj ile wlezie ;)
Dorotar- ja z ubezpieczeniem jestem podpięta u męża i dzieci też
Rojku- to gratuluje raz jeszcze córci. To już połówka, szok jak to zleciało. Całuje malutką w to zgrabne czółko !
Milva- ja też już rodziłam w śnie, ale tak jakoś było już po wszystkim ;)

Przedwczoraj mi się śniło że urodziłam synka. Wpadkowy był raczej. Byliśmy z M przerażeni z lekka czy podołamy ha ha ale i szczęśliwi. To był tylko sen a ja tęsknie za tym bobo i już sama siebie nie rozumiem

reklama
hej hej

dorota jezeli Twoj M jest zarejestrowany i ma umowe o prace to spokojnie moze Cie wpisac na swoje ubezpieczenie  a jak nie to zostaje Ci UP
kupinosia a moze to jakis sen proroczy albo podswiadomosc Ci mowi ze czas na synka:pP
milva ty to masz sny hahah:DD
rojku jak dla mnie Hania podobna do Anielki :))

dziewczyny bede starsza w pazdzierniku i co za tym idzie bede organizzowac wieczor panienski macie moze jakies propozycje???aaa gole facety odpadaja hahah:pP

Do góry