reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2011

U nas jest tak gorąco, że masakra- słońca nie ma, tylko duszno potwornie...pewnie będzie padać potem.
Nocka też nieciekawa, bo po 2 Bart się obudził, potem płakał i do 4 go nosiłam...ale rano dospaliśmy do 9. Teraz drzemie. Chciałam mu dziś włosy maszynką obciąć, ale się boi i nie daje do siebie podejść:confused2:Pozostaje nam chyba fryzjer i ryk na fotelu:-p Wczoraj byliśmy 2 godzinki nad jeziorem , mały się fajnie bawi.
Też pod koniec lipca planujemy urlop nad morzem, ale wszystko zależy od pogody.

Venus- ja nie pomogę z tą wysypką...chyba nic nie wskórasz przez net za bardzo, pozostaje lekarz jutro, ale może to faktycznie coś alergicznego?

Phelania- pełen podziw dla Ciebie!!!

Dorotar - jak tam z pracą? rozglądasz się już za czymś?

reklama
VENUS ha ha ha to nie ja, ja mu nic nie zrobiłam;-)

MILVA wiesz czekam aż zakończę rehabilitacje wtedy będę się rozgladać za pracą, póki co dobrze mi w domu, nie jezdzę autem to i na paliwo nie wydaje, sporadycznie wsiądę za kółko z dziećmi.
Oglądam na necie trochę ogłoszenia różne.

Ten mój syn to dziś przechodzi samego siebie, łobuzuje, sika po podłogach, łózko mi ojszczał, ach łobuziak malutki.

Ostatnia edycja:
venus a moze to poprostu potowki??? bo Zuza tez tak ma i w roznych miejscach to np zalezy jak spi czy siedzi a najgorzej to jak sie konczy pampers ale do lekarza moze warto pojechac sie skonsultowac

dorota mala tez mi zsiusiala sie na lozko hahah pampersa nosic nie chce a siku nie wola

inka ja Ci wysylam troszke slonca bo u nas od paru dni upal:))

wczoraj wpadlo mi cos do oka i chyba sie wbilo bo za cholere nie moge tego znalezc gdzie to jest a boli ze masakra a nawet nie mam jak do okulisty pojechac bo nie mam z kim malej zostawic:(( czyba bede musiala sie meczyc do jutra poki A nie przyjedzie:((

Maleństwo co do oka to jak masz możliwośc to zabierz dziecko ze sobą i weź kogos do opieki kiedy będziesz w gabinecie-jesli masz taką możliwość, bo jeśli Ci coś utknęło to nie ma żartów i możesz nawet stracić wzrok!
Maleństwo potówki napewno nie. Tak sobie myślę, że może to być trzydniówka, bo doszła biegunka. NIeznoszę kiedy mój Synek jest chory:( jak każda z Was pewnie...Mam tylko nadzieję, że to jego masakryczne zachowanie to wina złego samopoczucia, a nie buntu itd. ehh
Dzisiaj mam 2 chłopaków w domu i powiem Wam, że nie chcę mieć więcej dzieci:p Siostrzeniec ma 6 lat i jest grzeczny, ale biegam od jednego do drugiego i padam już na pysk;/
Kota super masz córę, taką w sam raz do schrupania:*

Dlaczego to zawsze matki muszą robić najgorszą robotę?....Zabrałam Barta do fryzjera:sorry: Wszystko było fajnie, do momentu jak fryzjerka chciała zacząć ciąć- co go będzie dotykał ktoś obcy:cool2: Także strzyżenie odbyło się na moich rękach z wijącym i wrzeszczącym dzieckiem na pół ulicy...ale włosy skrócone:-p
Czekam kiedy zacznie padać, pogoda się strasznie zmieniła...

MILVA a fryzjerka dała radę go takiego wyjącego, wyrywającego się obciąć??
Ja jak robiłam miałam dziecko do strzyżenia i też była makabra i tylko dwa razy zdołałam maszynką ruszyć i stwierdziłam, że ja go nie obętnę bo tak się rwał to raz a dwa nie chciałam dziecku traumy robić:-D

u nas wizyta u fryzjera była super ale... M trzymał go na na kolanach, ja na iPhonie puściłam z youtube Myszkę Miki i Młody jak zaczarowany siedział. nawet nie wiedział, że coś mu się robi :-)
no ale fryzjer nie używał maszynki tylko strzygł nożyczkami bo Młody miał długie, kręcone i takie delikatne włosy więc nie było sensu brać maszynki.

Milva foto proszę :-)

u nas nareszcie przestało padać!

reklama
VENUS podejrzewam, że to to co ma Mela, szkoda, że nie pokazałaś mi tego.
A to, że Miki nie je może być równie dobrze spowodowane upałem.
Daj znać jak będziesz w domku.
Oby nic poważnego.

Do góry