reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2011

KUPINOSIA mając paragon i metkę powinni Ci wymienić bluzkę, na zwroty w H&M jest 30 dni. Wiem bo jakoś ostatnio czapkę dla młodego wymieniałam.

reklama
hej Wam
cały dzień zaglądałam ale nie miałam kiedy napisać.
rozkoszowałam się dniem wolnym i dniem spędzonym z Młodym, zrobiłam mu wagary od żłobka i jutro też zrobię bo mam dopiero na 19 do pracy.

Dziękuję Wam za słowa otuchy. byłam z Młodym u rodziców M i pogadałam z nimi. wg nich z Młodym wszystko ok. i chcę w to wierzyć.

Maxwell bardzo się cieszę, że wróciłaś!
jeszcze tylko izu, asko i będzie prawie komplet!!!

Rojku brzuchol rośnie i jest cudowny!!!
Sosnowiaczanka paczka doszła!!! Dziękuję :* przelew poszedł dopiero dziś wieczorem :zawstydzona/y:przepraszam ale nie miałam do tego głowy wcześniej.

maxwell witaj:**

inka a jaka decyzje w koncu podjeliscie?? a jak staranka zaczynacie od nowa?? 

My juz wykapane mielismy niespodziwanych gosci i troszke zeszlo:DD dzis dzwonil A i powiedzial ze uprosili szefowa i dostana po 3 dni urlopu i razem z sobota i niedziela bedzie 5 hurra juz sie nie moge nacieszyc bo mamy pojechac do znajomych nad jezioro biale:DD mam nadzieje ze nic innego nie wypadnie

reklama
Uwaga uwaga muszę sie pochwalić godzina 20,30 a mój syn od 10 minut śpi padł po męczącym upalnym dniu. Na wieczór byliśmy na placu zabaw zaliczył glebę i ma zdarte kolanko pasuję idealnie do posiniaczonych nóg :/ Wasze maluchy też takie poobijane chodzą ??

Jak ja dawno nie spędzałam czasu sam na sam z M o tej porze.

Aaaa Maciuś mówi Kacper (Kaci) :-)

Do góry