Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A tak poważnie to tak mnie niecierpliwość zjada, że łooh! Od zawsze byłam turbodebil z matmya i nawet prostej rzeczy jak owulacja nie umiem wyliczyć
A tak poważnie to tak mnie niecierpliwość zjada, że łooh!
zwłaszcza, że w moim przypadku nie były to starania...(w tym roku kończę dopiero studia lic i ciąże planowaliśmy po moim mgr) tylko wypadek - przypadek, bo którym pojawiła się nawracająca myśl, podpowiadające, że mogę zaskoczyć
Poźniej oczywiście o tym zapomniałam...i pewnie normalnie bym czekała na @, gdyby nie fakt, że czuję się 'inaczej", poranne i wieczorne nudności utrzymujące się od kilku dni dały mi do myślenia - ale może to i moja psychika... ;-)
Annacka, poroniłaś 2 miechy temu i znowu ciąża? Moim zdaniem trochę nie rozsądnie...
Ja pracuje w rodzinnym biznesie, więc wszyscy wiedzą. Idę na zwolnienie na koniec maja.
Zdecydowanie gorzej jest z faktem, że jestem bezrobotna. Dorabiam tylko na 1/4 etatu ale na śmieciówce - toć to sobie wyobraź moje zarobki