reklama

Grudzień 2014

Cypryda- wszystkiego najlepszego z okazji imieninek! Pozdrów również Męża od nas, hihi. :laugh2:

Estranea, Madzia UK- dziękuje!

Zanag- mi już od zeszłego tygodnia energia trochę wróciła, ciesze się niezmiernie z tego powodu, ponieważ mogę wreszcie coś zrobić w domu, ogrodzie, juuupi.

reklama
Anula- dzięki za info o syropie na wzdęcia, bo mam je co drugi dzień
katjana- mi moja to samo powiedziała, że na płeć jest jeszcze czas, poza tym nie chciała forsować malucha usg, jest przeciwniczką zbyt częstych badań i nie przez tam jakieś fale, tylko, że jeżeli kobieta kiedykolwiek poroniła, to trzeba bardzo uważać, z tym zbyt częstym grzebaniem (a ja miałam połówkowe we Wrocławiu 2 tyg temu)
ewelinka_shn, katjana- jakiś idioci nie lekarze.
qura- rzeczywiście fajne rozwiązanie wymyślił Twój szef.
mitemil- wszystkiego naj :*
gosia- my jesteśmy na hipotecznym od 2007 roku, nie wyobrażam sobie życia z teściami, chodź nie narzekam na nich.Udanych zakupów
magda z uk- tez myślę, ze to najlepszy sposób wychowania, nie zależnie od płci
zanag- mi wczoraj kazała dużo pić, więc po wyjściu od niej do teraz piję bardzo często i byłam w wc na dwójkę chyba 3 razy i nawet maleństwo jakby się ożywiło.coś w tym jest
cypryda- miłego pobytu! wszystkiego najlepszego z okazji imienin :-)
U mnie zaczęło się odliczanie do urlopu, 14 tego z rana startujemy! Jutro odprawiam chrześnicę, odpocznę sobie trochę, bo mała jest wymagająca, nie lubi się nudzić. Jeszcze sobie śpi, to mam chwilę by naskrobać co nieco, po wczorajszej wizycie, trochę się ożywiłam, bo wiem, że jest wszystko ok, mimo, ze ostatnimi czasy bardzo mało się ruszało. Buziaki :-)

Dzień dobry:-)

Mój okruszek przywitał mnie dziś cudownym kopniczkiem, a zatem dzień 1 lipca zapamiętam sobie na długo,bo to pierwszy taki konkretny :-) Umówiłam sobie dziś wizytę na 15 u ogólnego, bo muszę przedłużyć zwolnienienie. Trzymajcie kciuki, żeby nie było problemów :-)

Cypryda najlepsze życzenia imieninowe i oczywiście pozdrowienia dla męża ;-) Udanego dnia!

Agrafko ja bardzo lubię jak ktoś do mnie przyjeżdża z rodziny, ale jednak po kilku dniach mam dość :-P

Anula jeszcze pamiętam te emocje przy sesji...na pewno odetchnelas z ulgą. Korzystaj teraz z wolności ;-)

Zanag będzie lepiej w tym II trymestrze. Może nie z dnia na dzień, ale będzie ;-)

Estranea jak tam synek? Gorączka odpuścila?

Czarna a no widzisz...na nic chyba nie ma reguły...choć ja przyznam, że moje dziewczyny osobno są po prostu idealne :-D

My wysiadamy z autobusu, a Wam oczywiście miłego dnia :-)

Wrocilam wlasnie z pracy hihi. Nie przyszlo dzis ani jedno dziecko do pikola :D wiec dyro kazal mi jechac na zakupy :D hihi. Dostalam czekoladki na.imieninki :) i kasiurke od rodzicow i mezunia -wiec jade na.te zakupy... bielizna do wymianki bo zjuz za ciasna sie robi to akuray bedzie na co wydac hahaha.

Milego dnia kobietki :)

Aaa umowilam sie na.polowkowe -29 lipca :) a 23 mam wizyte u swojego gina. Wiec bede miala usg w odstepie 6 dni. Ale mysle, ze to nie zaszkodzi. Najzwyzej poprosze swojego, zeby tym razem mi nie robil usg.

Witam dziewczynki, ale dzisiaj pospałam :)
Cypryda - Wszystkiego najlepszego :) Udanych zakupów :) ja pierwsze genetyczne miałam też prawie zaraz po wizycie u gina to stwierdził ze nie bedzie robił bo po co ....
Magda z uk - na pewno nie bedzie problemu ze zwolnieniem :)
Agrafka - co do wody to ja mam takie dni, że raz wypije całą dużą butle a czasami wieczorem sobie uświadomię ze mało wypiłamaa podobno właśne trzeba duzo pić dla zdrowia maluszka :)
Estranea - oby gorączka już nie wrócila i było tylko więcej strachu niż choroby :)
Zanag - Trzymam kciuki za efekty sniadania :D
qura - Pozazdrościć szefa, że tak się zgodził :)
Gosia - ja też byłam przerażona kredytem ale w dzisiejszych czasach jak się nie weźmie to rzadko można się usamodzilnić od rodizców, uz nie mogę się doczekać zakończenia budowy donku i wuprowadzki ;)

Dziewczynki i co nic nie polecacie na wyjazdw gory??

Zanag - Trzymam kciuki za efekty sniadania :)

Dziewczynki i co nic nie polecacie na wyjazdw gory??

Zadziałało ;) Dzięki za kciuki.

Ja mogę polecić Kudowę a stamtąd wycieczki do Skalnego Miasta (trasa jest dość długa ale można zrobić skróty) i wycieczkę do Pragi. Miejscowe biura podróży mają codziennie różne propozycje, myślę że doradzą coś na nasze możliwości ;)
My w tym roku urlop nad morzem u moich rodziców w Gdańsku. Plus pewnie pojedziemy do Malborka i na Hel. Mężu nigdy nie był, czas najwyższy zobaczyć! A ja też z przyjemnością sobie utrwalę znajome widoki :tak:

reklama
Hmm... a Szklarska i okolice? Choć tu podobne opcje...
Ja akurat fanką Zakopanego nie jestem zaś Bieszczad nie znam zupełnie, to chyba nie pomogę :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry