reklama

Grudzień 2014

Witam się wtorkowo.

Wstałam dzisiaj z bólem głowy :-( Córka dzisiaj poszła pierwszy dzień do przedszkola, w którym pracuje mąż, bo jej przedszkole ma przerwę wakacyjną. Bałam się jej adaptacji, ale zupełnie niepotrzebnie. Podobno rządzi na całego :-D
My też jesteśmy na swoim tylko dzięki kredytowi. Braliśmy na 14 lat i byłam przerażona. Teraz połowa już za nami i cieszę się z naszej decyzji mimo, że i rodziców i teściów mam cudownych.

cypryda83 pomyślności, udanych zakupów i pozdrów koniecznie męża :-)

Olushia
jak góry to może Białka lub Bukowina Tatrzańska? W termach pupkę wymoczysz, a jak lubisz, to i po górach pochodzisz :tak:

reklama
cypryda83 - ale Ci fajnie ze masz urlop… Ja bym chcialala pojechac gdzies – mam urlop pod koniec sierpnia, ale zobaczymy czy lekarka pozwoli gdzies jechac wtedy. Plan jest na Wegry. Wszystkiego najlepszego z okazji imienin!
Magda – ja tez lubie jak ktos do nas przyjezdza. Mielismy taki okres ze weeked w weekend gosci mielismy, albo my gdzies na caly weekend jechalismy do kogos. I po miesiacu mielismy tak dosc ludzi ze kolejny miesiac zaszyci w domu i nawet do knajpki nam sie nie chcialo chodzicJ
Agrafka/Olushia – ja to pije spokojnie 3 litry lekka reka i jeszcze mnie suszy pozniej. Czesto w nocy sie budze i musze sie napic. Ale i tak klopoty z pecherzem mnie nie omijaja...
Olushia – ja polecam Pienieny, Niedzica i caly zalew czorsztynski. Wszystko w jednym – mozesz zwiedzac zamki, przeplynac sie promem po zalewie, ktory jest sliczny bo otoczony z jednej strony gorami albo pojsc na spacer w gory (Trzy Korony). I po drugiej stronie masz Szczawnice gdzie mozesz sobie pospacerowac. No i splyw po dunajcu – nie bylam ale podobno ladnie jest – tylko trzeba sie dowiedziec czy to moze byc dla ciezarnej. Bieszczady i Beskid Slaski tez mam zjezdzonyJ Za Zakopanym tez nie przepadam (tlum, scisk i drogo). Jesli nie ciaza to bym chetnie sie przejechala do Slowackiego Raju – slicznie jest. Mnie czekaja jeszcze Sudety i tamtejsze gory.

Ha! rozkminilam co zrobic zebym mogla z pracy posty pisac:) Wiec bede na biezaco.

reklama
Witam sie i ja ;-)
Dzisiaj pospalam do 11:30, masakraaaaa. Teraz mnie glowa napieprza :-(
Kurcze ale mialam glupie sny cala noc. Mialam do Was konkretne pytanie, w lozku wczoraj myslalam nad czyms ale zapomnialam, moze sie pozniej przypomni to wroce.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry