reklama

Grudzień 2014

Dzień dobry!

Agrafka
- kurcze, nie mogę otworzyć tego zdjęcia, które dodałaś w tym wątku wczoraj. Za to widziałam wczoraj dodane zdjęcie na wątku zdjęć brzuszków i wyglądasz bosko! Fryzjer wcale nie był potrzebny!

Lionessa- moja siostra jest w trakcie przygotowań do pierwszego in vitro. Tak bardzo chciałabym, aby tak jak Tobie udało się mojej siostrze też za pierwszym razem. Jeszcze raz bardzo Ci gratuluję! U nas tez starania trwały bardzo długo, ale udało się na szczęście na samej stymulacji owulacji lekiem clo.

Zanag-
ja biore caly czas kwas foliowy, bo mam go jako jeden ze składników w suplemencie dla kobiet ciężarnych.

Czyli widzę Dziewczynki, że nie tylko mi urósł biust potężnie. Już mi przeszkadza, a co będzie potem, ech.
Co gotujecie dzisiaj na obiadek Kochane? U mnie pomidorowa dzisiaj i naleśniki z twarogiem.

reklama
Hej :-)

Ja dalej witam zasmarkana... :-( dzis miala byc piekna pogoda ale chyba jeszcze spi bo w Gdansku szaro...

Zanag ja jeszcze kilka dni temu bralam kwas foliiwy 5 mg ale gin mowil ze jak sie skonczy to starczy juz ten podstawowy ale koniecznie kazal brac mi go dalej bo ponoc wszyscy mamy niedobory... wiec biore jak Anula w suplementach.

Anula ja dzis mam to samo na obiad hihi tylko na pomidorowa ide do mamy a w domu bede smazyc nalesniki :-)
Mi piersi urosly ale jeszcze mi nie przeszkadzaja

Dzięki Anula1988 i ewelinka_shn. W moim suplemencie też jest kw. foliowy, dlatego zastanawiałam się, czy nie czas na zmianę suplementu.
Nie lubię ryb i jadam je max 3 razy w miesiącu więc jak dojem pozostałe tabletki to chyba poszukam czegoś z DHA.

A na obiad to chyba też naleśniki z twarogiem i musem truskawkowo-jagodowym. Jeśli nie zapomnę kupić truskawek ;)

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny :-)

Widzę, że u wielu dziś pomidorowa na obiadek. U mnie też. Jestem wykończona tym tygodniem. A najgorsze, że jeszcze mi dołożyli jedną wizytę u specjalisty z Nika przed końcem roku szkolnego... Czasem sama się zastanawiam skąd mam siłę, żeby tyle grać na nogach dzień w dzień :-/

Moje dziewczynki mają dziś party w szkole, a tu leje. Cały tydzień nie padało i musi akurat dziś, jak one jadą w strojach....ehhh....

Zanag ja w każdej ciąży biorę folik do końca 12 tc. Witam żadnych ;-)

Ewelinko zdrówka dla Ciebie! Wracaj szybko do formy :-)

Anula trzymam kciuki za Twoją siostrę :-)

Miłego dnia dziewczyny! :-)

Cześć dziewczyny!

Ja jak zwykle już w pracy. Jeszcze 2tyg. Do urlopu :)

Magda z uk – dzięki za słowa otuchy:) Pewnie, że damy radę :)

Qraa – ciekawe rzeczy piszesz o tych biustonoszach. Ja w sumie kiedyś coś słyszałam o tym, że miseczka generalnie powinna być większa zaś w obwodzie mniej. Ale ja swoich „przyzwyczajeń” nie zmieniłam.

Czarna – dzięki za wskazówki jak go przetrzymać :) … Ale miałaś lajtowo z Nikolą. Mój synek był wymagający od początku. Z drugiej strony, jak teraz sobie przypomnę, to chyba zawsze mogło być gorzej.

Katjana – cóż za piękne obietnice Twojego męża. Oby się spełniły :)

To mój mąż miał ze mną lekko jak się Kuba urodził. Wszystko sama robiłam. Nawet nie potrzebowałam, aby brał urlop. Kuba przez pierwszy miesiąc był super. Później się zaczęło… :P

Lionesa – powodzenia na wizycie!

zanag - ja brałam kwas foliowy do 12 tc. Ale teraz mam go w witaminkach, które biorę + DHA, bo też mało jem ryb.

Miłego dnia!

A ja się właśnie dowiedziałam, że mój mąż nie będzie mógł iść ze mną na usg polowkowe :-( Smutno mi, bo jak do tej pory był zawsze,kiedy odkrywalismy kto tym razem mieszka w brzuszku....ehhh....życie.

Witam się z rana i ja :)

Dzisiaj czeka mnie szalony dzień bo popołudniu wyjeżdżamy na week a tutaj jeszce nic nie spakowane i ogarnięte jedyy plus ze wcześniej wstałam heeheh

Zanag -Ja słyszałam, że lepiej raczej przez całą ciążę. ja biore OMEGAMED OPTIMA FORTE to są tabletki w pakiecie z: DHA, kwasem foliowym, wit.D, jodem i żelazem i pisze że do stosowania przez cały okres ciąży.

Lionessa - to gratuluje "pierwszego razu" :) i powodzenia na wizycie.

Anula1988 - u nas starania na szczęścia trwały krótko, aż sama się zdziwiłam ze w styczniu skonczyłam tablety anty a w marcu już się udało. Na obiadek mam pierogi i botwinke :) Kiuki za siostrę

ewelinka shn - to jak cię męczy tak ten katar to może coś z zatoki bo to już trochę długo .... Ja mm tylko czasem zatkany taki bez kataru nos ale wyczytałam że w ciąży to normalne.

Katjana - oby mój mąż też się tak udzielał, narazie mówi ze tak będzie ale trudno mi w to uwierzyć przecież mężczyźni to sami jak duże dzieci :P:PP

Magda z uk - to faktycznie kiepsko, no ale jak nie może to chociaż pozniej zdjecia poogląda, a płec już znasz o nie pamietam ?? Jak nie a się dowiesz bez niego to potem możesz kupić cos różowego lub niebieskiego i zrobić mu niespodzianke hehehe

Idę ogarnąć domek... do miłego :*

Magda z uk - poproś by Ci napisali na kartce, zaklej kopertę i otwórzcie razem :)
To mój plan awaryjny, bo mąż nie zawsze może ze mną jechać na wizytę a chcielibyśmy dowiedzieć się razem :)

turkuć- co Ty robisz o 4:59 na forum :szok: tożto noc jeszcze :-)
anula- dziękuję kochana, u mnie oczywiście pomidorowa też hehe, a na drugie fasolka zółta, ziemniaki jajo sadzone
magda z uk- nie martw się kochana, opowiesz mu wszytsko ze szczegółami, albo zadzwonisz w trakcie :-)
Ja włąsnie myślę, co tu zrobić , bo ma być upał, chyba pójde na działkę nalać wody do basenu, może do 14-15 się zagrzeje. Miłego dnia kochane :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry