Magda Singh
Fanka BB :)
Makrofag na początku robiłam inhalacje niestety nic nie pomogło. Dopiero po vicka'u mam nos odetkany. I tak stosuje tylko na noc bo w dzień ujdzie wytrzymac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Dzieci narozrabiały, atmosfera w domu zrobiła się ciężka i tak jakoś ogólnie bez sensu... Czekałam na ten piątek jak na zbawienie, a tymczasem łeb mnie boli i mam dość. Zaraz idę spać
Dziękuję za dobre słówko odnośnie badań. Niby nie było powodów do obaw, ale czytałam te wyniki ze strachem
Ja niby staram się robić swoje i nie przejmować, ale fajnie, jak ma się poparcie, a nie wiecznie krytykę...ehh....ja czasem nie rozumiem ludzi
super,że już wiesz kto mieszka pod Twoim serduszkiem :-) Gratuluję ogromnie!
Może pogadaj z lekarzem? Oby w kolejny już nie przyszła ;-)

Zapytasz o ruchy, to wyjdzie na to,że najpóźniej powinnaś czuć w 15 tc;-);-) Częstość usg? Ehh....lepiej czasem nie pytać
Nie wiem czemu tak jest, ale lepiej unikać czytania tego wszystkiego. Wiadomo,że robi się to z czystej ciekawości, ale tak jak piszesz trafisz na post, który wzbudzi w Tobie obawy i stres murowany...Podchodź z rezerwą do tych wszystkich wypowiedzi. Przecież nie wiesz ile jest w tym wszystkim prawdy;-):-)

Trzymaj się i poprawy sytuacji życzę

![DSC_0700[1].jpg DSC_0700[1].jpg](https://fx1.bbstatic.pl/attachments/358/358145-569fc9895a53cd3bbfa4c81784b66c5b.jpg?hash=Vp_JiVpTzT)
![DSC_0661[1].jpg DSC_0661[1].jpg](https://fx1.bbstatic.pl/attachments/358/358146-ea472b454d954f93cdaaa3f221f4b128.jpg?hash=6kcrRU2VT5)

2 modeleczki i wsrod nich bodyguard
superowo!
magda aaaaa ten patent z nieodzywaniem sie to Ci powiem ze działa bardziej na mojego męża niż na córke ale działa
Ja mysle ze wszystko trzeba przegadac;-)będzie dobrze;-)
jak karmiłam piersia to nasza pediatra kazała mi pic karmi na lepsza laktacje i to pomagało ale tez ma jakis %
wrrr...niedługo wstanie to licze ze kolo 10 przyjdzie,ogolnie to myslalam ze w nocy bedzie chciala do mamusi a tu DUP*!!! dziec mi dorasta :-(
i któraś z Was podejrzewała ze moze byc trollem -zniknęła
zauważyłyście?
A co do córci...trenuj. Na razie może myśleć, że to tak na chwilkę. Pytasz,czy moje są grzeczne na usg. Tak
Dobrze, że Twoja córcia taka śmiała i poszła z ciocia. I wiem, że sama bym to przeżywała podobnie jak Ty :-)
cieszę się, że mąż Ci wynagrodzil nie miłe chwile. U nas awantury nje było, ale dość ostra dyskusja i jakoś atmosfera dziwna. Znając życie przemysli i zachowaniem mi pokaże, że zrozumiał iż jednak zawalił ;-)