reklama

Grudzień 2014

A mój mąż właśnie wrócił ze sklepu i dostałam piękne róże....jednak zrozumiał :-)

Madzia ja sobie kawy nie żałuję. W każdej ciąży popijam ;-)

reklama
A mój mąż właśnie wrócił ze sklepu i dostałam piękne róże....jednak zrozumiał :-)

Madzia ja sobie kawy nie żałuję. W każdej ciąży popijam ;-)

Kwiatki? :D ale miło! Nie ma to jak dobrze ułożony mąż!

Co do kawy... Ja na początku ciąży nawet od zapachu musiałam uciekać :/ Teraz co kilka dni nawet nam ochotę na słabą kawkę z mleczkiem, ale tylko parę łyków i do zlewu. A ogólnie to ze mnie kawosz i codziennie wciągałam 2-3 filiżanki!

Gulasz się robi, do tego placki ziemniaczane (mrożone - nasze odkrycie roku!) i obiad z głowy. Mogę sobie poczytać z kotem na kolanach.
Mąż do pracy a ja na zakupy :) Taki plan na dzisiejszy dzień

makrofag- zagrożenie będziesz czuła , do puki będziesz na tym świecie, od poczęcia, po narodziny i potem dopiero zaczna się zmartwienia- czy kupkę zrobi, czy goraczka mu spadnie, czy poradzi sobie w przedszkolu, szkole, czy wróci na czas z dyskoteki itp. itd. :-)
estranea- mi te mecze już bokiem wychodzą, pocieszam się, że to już końcówka :-)
mitemil- miłej zabawy z jarzębiną, kochałam kiedyś to robić z kuzynką :-)
anette- współczuję Ci złego samopoczucia :-( co z tymi chłopami? do wora, wór do jeziora!
magda z uk- ale masz śliczne te dzieciaczki, a siostrzyczki jak bliźniaczki, mam nadzieję , ze ból glowy przejdzie, chodz lepiej nie jak ma być to chłopak ;-) mi pomogła kawa
Uleńka- a w opcjach strony? mi się często przestawia z 100% na 50% , albo na 200%
mysza- miłego pobytu :-) u mnie już wielkie odliczanie i pomału myślę co pakować
gosia- no właśnie zniknęła, może moje wróżby się spełniły, bo pytała kto z Poznania i na jej stronie doczytałam, ze prowadzi żłobek w Poznaniu
anula- no to bardzo miło z jego strony, zrozumiał, że mamusi w ciaży się nie denerwuje :-)

Magda jestes wielka!!!! wdusilam ctrl i + i zadzialalo:-D dziekuje bardzo:tak:
a te kwiaty od meza....ja dostaje tylko na jakies okazje a tak bez to nie pamietam kiedy...
no i Wam dziewczyny za rady tez dziekuje:tak:

dziewczyny co sie dzieje z miisia,cypryda...?dawno ich nie bylo
Ale mnie dzis plecy nap...ierniczaja masakra,ledwo z zakupow do domku wrocilam,nie wiem czy na takie bole to apap pomoze?

magda hehe a dla mojego najwieksza kara jak sie do niego nie odzywam:-)a z corcia trenuje:) ogolnie to maz po nia poszedl bo wcale nie miala zamiary do domu przyjsc:baffled:współczuje bólu oby przeszło szybko :blink:Jezu kiedy ja kwiaty dostałam od swojego chyba na zareczyny 5 lat temu...:confused:
magda s no miałaś rację z trolem. Ja jedna kawke musze wypic rano ale obowiazkowo rozpuszczalna bo sypana to ładnie pachnie ale nie daje rady sie napic:sorry2:
ulenka połóż sie z nogami wysoko to kregosłup odpocznie.

No to wróciła córka i wiem napewno ze wiecej nie pojdzie. Jest taka awantura że głowa mała:no:

My się z mężem nigdy nie kłócimy jakoś poważnie. Wczoraj doszło do ostrej dyskusji na temat dzieci...Wiem,że był zmęczony całym tygodniem, ja też, ale zareagował zbyt ostro... A te kwiaty? Też byłam w szoku:-p Choć zdarza mu się ot tak przytargać:happy:

Agrafka, Madzia
to by było za proste, gdyby dało się wywróżyć sobie płeć:-p Nie wierzę w żadne wyliczenia, kalendarze i inne wróżby. W sumie byłoby fajnie, gdyby był to teraz wymarzony synek:happy:

Uleńko nie ma za co;-) Cieszę się,że pomogło. Na ból pleców możesz wziąć apap, ale jeśli to wina hormonów, nie pomoże. Może lepiej poleż w pozycji odciążającej? I choć upał w Pl, to ciepła kąpiel powinna pomóc w tej sytuacji. Oby szybko przeszło :tak: Ja też się martwię o kilka osób. Bardzo długo nie pisała Smerfetka:-(

Gosiu
ojej, a czemu jest awantura? :baffled:

Ja się biorę za drożdżówkę:-p

obralam ziemnaczki,zrobilam surowke z marchwi i chrzanu i jeszcze kotleciki z cycka musze usmazyc,ale jakos weny do tego nie mam za grosz. Popoludniu przychodza goscie do antka a ja burdel w chacie niesamowity a co najlepsze jakos mi to dzis nie przeszkadza haha ale jak Łukasz wroci z roboty to go zagonie do porzadkow bo tescie to za glowe by sie chwycili jak by ten bajzel ujrzeli:-D
Serniczek wyszedl mi bardzo dobry,podrzuce pozniej Wam fotke hihi

magda oby glowa dzieki tej drozdzoweczce przestala bolec:tak: moze to byc taki efekt placebo:-):-)

gosiu ostatni raz nogi w gorze mialam w kwietniu jak byly starania o dzidziusia :-D ale zaraz wykonam Twoja podpowiedz i chop nogi na sciane:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry