• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2014

reklama
Witam,dziewczyny :happy2: wczoraj pisałyście o tym dlaczego nie ma jeszcze pod-forum styczeń 2015,o tuż jest nas już kilka,ale niestyty nie potrafimy założyć tego tematu,jeżeli ,któraś z Was potrafi to prosimy o pomoc.Pozdrawiam-przyszła styczniówka :happy2:

Ale dałam dupy! Szlag! Rozmroziłam kotlety schabowe zamiast fileta z kurczaka! Cholewka! Rozbilam je i pokroiłam drobno, wiec może się nie kapną :-)
U mnie pogoda poprawia się, po przejściu burzy. A jakie powietrze! Mmmmm...

Slonkoonline- hihi, ale śmiesznie z tymi kotletami. Ja tez już nie raz tak zrobiłam. Chciałam piersi, a tu patrze mielone rozmrożone, hihi. I trzeba całą koncepcję obiadu wymyślać na nowo.

Fimka- ale fajnie, to my obie już na L4.

Anncka, Doris- trzymamy kciuki mocno zaciśnięte! Chcemy już zobaczyć Wasze bąbelki, noo!

Ja już po badanich. Czy Wy Dziewczyny już też jesteście po tych badanich, typu. toxo, cyto, HIV, WR, itp.?

Witam,dziewczyny :happy2: wczoraj pisałyście o tym dlaczego nie ma jeszcze pod-forum styczeń 2015,o tuż jest nas już kilka,ale niestyty nie potrafimy założyć tego tematu,jeżeli ,któraś z Was potrafi to prosimy o pomoc.Pozdrawiam-przyszła styczniówka :happy2:

Probowalam otworzyc ale nie otworzyl sie tak jak trzeba :/ postaram sie dowiedziec jak to zrobic :) w tamtym nie piszcie bo to tylko topic a nie podforum

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry