• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2014

Witajcie. Gratuluję udanych wizyt i bijacych serduszek. Jakoś brakuje mi sił, żeby wszystkim Wam szczegółowo odpisać. Ale czytam Was i myślę.
U mnie samopoczucie w dzień jako takie ale wieczorem TO już masakra. Za nim wykąpie Ninkę i ja ogarnę to już całkiem nie mam siły.
Ja napewno będę listopadowa mamą, bo termin z om mam 8 grudzień a czeka mnie wcześniejsze cc.
Cytryny nie fałszuje wyniku z obciążenia glukoza.
Jagoda gratuluję pierwszych kroczkow.

reklama
Agrafka - przed ciążą 2 , po teście pozytywnym 2,6 i zwiększona dawka a teraz wyskoczyło mi 4,4 i jestem załamana. Ft4 dobre. Podobno ono jest miarodajne ale nie wiem jak to będzie ze mną i co powie endo. Teraz biorę euthyrox n75. Wzięłam dziś rano 100 we wtorek mam wizytę. Mam nadzieję, że do tego czasu maluszek nie będzie się męczył.

Kama ok, już rozumiem;-) Powodzenia życzę i oby jednak na diecie się skończyło :happy2:

Annte czyli to samo co u mnie, niby termin na grudzień, ale...ehhh...nie ważne. I tak jesteśmy grudniówki ;-)A powiedz czemu masz wcześniejsze cc?

Agrafka - przed ciążą 2 , po teście pozytywnym 2,6 i zwiększona dawka a teraz wyskoczyło mi 4,4 i jestem załamana. Ft4 dobre. Podobno ono jest miarodajne ale nie wiem jak to będzie ze mną i co powie endo. Teraz biorę euthyrox n75. Wzięłam dziś rano 100 we wtorek mam wizytę. Mam nadzieję, że do tego czasu maluszek nie będzie się męczył.
spokojnie, moja przyjaciółka miała 1,5 i w ciąży skoczyło jej do 7,5 , lekarz zwiększył dawkę i szybko się wyregulowało, nie smutaj będzie ok :-)

Dzięki agrafka! Mam nadzieję, że tak będzie. Trochę naczytałam się niefajnych rzeczy na necie. Nie powinnam tego robić bo i tak muszę czekać,

A jak tam ta Eurowizja. Śpiewali już Polacy? Ja jakoś tego nie oglądam a i za propozycją Polski na tym konkursie nie przepadam za bardzo no ale ciekawa jestem:-)

Pani z broda z Austrii - jak dla mnie niezbyt fajne :( nie jestem chyva tolerancyjna. Polska tez takie sobie wykonanie ... wtorkowa Eurowizja lepsza byla

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry