reklama
dobre wieści
mam pytanie
czy jak piersi rosną w ciąży to skóra swędzi i robią się rozstępy?
wiem że to głupie pytanie jak na wieloródkę ale we wcześniejszych ciążach nie rosły mi tak piersi i nie miałam takich problemów
mam pytanie
wiem że to głupie pytanie jak na wieloródkę ale we wcześniejszych ciążach nie rosły mi tak piersi i nie miałam takich problemów
agulqa_b
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Jestem przyszla styczniowka 2015, termin na 5.01 ale moj mezczyzna smieje sie ze moze mu niezapomnianego sylwestra zapewnimy z malenstwem. Czy sa u Was jakies mamusie z Inowroclawia lub okolic? Mam nadzieje ze u kazdej z Was wszystko w jak najlepszym porzadku :-) pozdrawiam
jopal
Agulqa ja z kuj-pom ale dokładnie po przeciwnej stronie Torunia jak Inowrocław.
agulqa_b
Jopal to chyba i tak nie az tak daleko. Ja do torunia mam jakies 30km ;-) ogolnie chcialam zasiegnoc info o szkole rodzenia w szpitalu w inowroclawiu ;-) moze jednak znajde jakas mamusie z ina u Was. U mnie jestem sama :-(
jopal
no ja 40 ale z drugiej strony :-). A rodziłam i rodzić będę w Chełmży.
reklama
mysza83
czesc dziewczyny ja juz nie plamie było w piatek jednorazowo widocznie z przemeczenia , wczoraj byłam na połówkowym z malutką wszystko ok wazy 300 gram jest tak w srodkowych ciazowych centylach tym razem lekarz nie podał nam płci skrzyzowała nozki, ale myśle ze jak dotychczas była dziewczynka od 11 tc to chyba sie nie zmieni , i to na tyle z dobrych wiadomości .
Wczoraj dowiedziałam sie również , po rtg i usg że moja najukochańsza sunia ma raka kości biodrowej naciekającego na inne tkanki jestem załamana nie mogę się zupełnie ogarnąć , ide na konsultacje w czwartek z innym wetem moze on cos doradzi ten poki co stwierdził ze jedyne co mozemy zrobic to usmierzac bol
((((
Wczoraj dowiedziałam sie również , po rtg i usg że moja najukochańsza sunia ma raka kości biodrowej naciekającego na inne tkanki jestem załamana nie mogę się zupełnie ogarnąć , ide na konsultacje w czwartek z innym wetem moze on cos doradzi ten poki co stwierdził ze jedyne co mozemy zrobic to usmierzac bol