Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Hehe....no ciekawe :-) Ja w sumie już mogę powiedzieć,że na *-spam-* mi się sprawdziło,bo pokazuje synka pod znakiem zapytania,czyli płeć nie.pewna i może być dziewczynka :-) Pewnie zbieg okoliczności z całą czwórką 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

jak powiedziałam że nie zjem tego, to zaczęło się - że dziecko urodzi się niedozywione i itd.
Ale to faktycznie w ciąży takie mega pogorszenie :-(

wkurzyła mnie. Co ja zrobie ze jest szczuplutka juz taka figure bedzie miała rozwija sie dobrze nasza p pediatra mowi zeby nie wmuszac jedzenia. zrobic tylko mamy morfologie ale tak odkladam bo ona wie co to znaczy pobrac krew a jak bedzie plakala to ja razem z nia bede wyła a sama nie dam rady je utrzymac a mierzy 104 cm i wazy jakies 13-15 kg..a ona porownuje do swojej 2 wnuczki (92cm i 13 kg)
Najlepiej jest jak ma do lekarza jechac 5 dzieci ma a zawsze do mojego dzwoni gdzie wszyscy sa na miejscu,tyle razy wolne bral zeby cos im pomoc albo zawiezc no ale ile mozna. Moze ja dziwna jestem ale moj Maz ma juz swoja rodzine (nas) ma inne plany,ale wez odmow...ALE SIE WYGADAŁAM ech...przepraszam