reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2014

reklama
Annte dobrze że sytuacja przedstawia się lepiej, oby dzieciaczki siedziały w brzuszku jak najdłużej.

Madziu trzymam kciuki, cały czas o Was myślę.

Madzia - kciuki zaciśnięte !! MUSI być dobrze nie ma innej opcji... !!!!!
Annte - dobrze że już u Was lepiej... Kochana musisz chyba więcej odpoczywać :)

Reszcie gratuluje dzielnych przedszkolaków i pierwszoklasistów :)

Wow jak moja malutka teraz szaleje aż się wstać nie chce aa prasowanie i przygotowani obiadu czeka ;/ Może któraś pomoże :p

Cześć dziewczyny:-)
Ale u mnie dziś pogoda jesienna,cały czas pada deszcz i jest zimno. Byłam dziś w lumpku i kupiłam sobie sukienkę ciążową w panterkę i koszulę ciążową ,obie rzeczy h&m a dałam za nie całe 11zł :-) Także zakupy udane:tak::-D

Co do zamkniętego...Nie chodzi tu o żadnych psychopatów śledzących dzieci itd. chodzi raczej o to ,by czuć się tu swobodnie i móc rozmawiać na prawdę na każdy temat. Nie chcę Wam się wyżalać na kogoś po czym dowiedzieć się ,że ta osoba tu to przeczytała... Środa jest małym miastem i prawie każdy się tu zna. A ja tu umieszczam swoje zdj. informacje o mnie. Nie chcę być publiczną osobą,dlatego też nie mam FB ani nie znajdziecie mnie na żadnym innym portalu społecznościowym. A jak ktoś chcę pisać na ogólnym to bardzo proszę nikt tego nie zabroni nikomu. A jak ktoś chcę do zamkniętego to kryterium może być (jeśli nie jest z nami od początku lub bardzo mało się udziela) podanie swoich namiarów np.tel,czy fb tak byśmy wiedziały ,że nie jest to osoba fikcyjna.

Annte dobrze,że już w specjalistycznym szpitalu jesteście. Tam znają się na rzeczy i wiedzą co robią. Bardzo się cieszę,że nie jest tak źle jak mówiono. Będzie dobrze,tam na pewno coś zaradzą.

Magda trzymam nadal kciuki za malutkąi oby znaleźli przyczynę i uleczyli Twoją córunie.

A u mnie jakoś cisza w brzuszku...od wczoraj wieczora słabo czuje ruchy,muszę coś słodkiego zaraz zjeść i wsłuchać się w głąb siebie.

Ula wez no kup mi cos w tym lumpku i podeslij:D Ja nie chodzę, nie chce mi się a przydałoby się, bo już nie mam w czym chodzić bo wszystkie bluzki za krótkie:p
Ja tez jestem z malego miasta, dlatego na otwartym nie piszę o wszystkim, nie pokazuję zdjęć - BB to naprawdę znane forum i ogrom osób tu wchodzi, jak ja byłam w pierwszej ciąży i szukałam info na jikiś temat, przez przypadek natknęłam się na innym forum na posty osoby z mojego miasta, którą znam z widzenia. Tak więc nie tak trudno o to, a ja nie chcę zeby ktoś znajomy przeczytał przypadkiem o moich dolegliwosciach czy zalach wylewanych na rodzinę czy znajomych:-)

Tylko nie wiem teraz na którym pisać, bo i zxamknięty się rozkręca, a znowu ten otwarty trwa nadal:)

reklama
Do góry