m-s
Fanka BB :)
lazy_butterfly-my kolejna wizyte bioderek mamy 6 tygodni po czyli jak bezie miała 12 tygodni
my też mielismy szczepionke ale 3 razy ją kłuli malo płakala dzielna dziewczynka
gorzej płakala na początku przy kapieli 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

i już waży ponad 5300! ciągle chce jeść ,patrzeć dookoła na świat a łóżeczko w dzień jest beee. Czyli wszystko w normie hahah
Szkoda tylko,że tak późno się zdecydowałaś. Jak czytam Twoją opowieść o synku to jak bym czytała o mojej Oluni. Identyczna sytuacja. W dzień mi prawie wcale nie śpi i coraz częściej płacze ,zbawieniem jest spacer ,wtedy odpoczywamy
Ale za to nocki są bajeranckie haha i tak sobie myślę,niech w dzień robi co chce byle w nocy spała. Więc nawet mi to odpowiada.