reklama
Ka.2606
Fanka BB :)
Dziewczyny!!! Brawo!!! Gratuluję, super rezultaty!!!
Mimi, to na pewno ten cukier pomógł [emoji16]
Zuza, jak się czujesz po przejściu magicznej granicy? [emoji3]
Dobrze że zaplanowałam się dziś nie ważyć bo wczoraj było spontaniczne winko u koleżanki i zjadłam 3 kawałki domowej pizzy. Ale nic słodkiego nie ruszyłam!
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Mimi, to na pewno ten cukier pomógł [emoji16]
Zuza, jak się czujesz po przejściu magicznej granicy? [emoji3]
Dobrze że zaplanowałam się dziś nie ważyć bo wczoraj było spontaniczne winko u koleżanki i zjadłam 3 kawałki domowej pizzy. Ale nic słodkiego nie ruszyłam!
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Mimi2330
Nim się obejzysz będzie -10 [emoji1]Dzień dobry![]()
Dziś waga 99,6kgPierwszy mały sukces osiągnięty
6,5kg spadło
Miłego dnia
P.S. Mimi, Colorado ma Hashimoto
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
też tak chce [emoji4]
Zuza87
Jesteście Kochane:* Bez Was bym się nie zmobilizowala!
W maju jedziemy na komunię, bardzo bym chciala lepiej wygladać. Jak się ma malucha to jest się w centrum uwagi i każdy podchodzi zagadać... Dziewczyny nie boicie sie zwiotczałej skóry rąk,nóg? Ja już kupiłam opaski wyszczuplajace na ramiona bo się boję... Brzuch mam obrzydliwy...
W maju jedziemy na komunię, bardzo bym chciala lepiej wygladać. Jak się ma malucha to jest się w centrum uwagi i każdy podchodzi zagadać... Dziewczyny nie boicie sie zwiotczałej skóry rąk,nóg? Ja już kupiłam opaski wyszczuplajace na ramiona bo się boję... Brzuch mam obrzydliwy...
Colorado1989
Miałaś niedoczynność ? Bo juz zapomnialam czy o tym pisałaś czy nie. U mnie w tej ciąży wyskoczyła tarczyca. Do tej pory biorę letrox75 . Niby już wyniki w normie ale jak w necie obliczylam procentowy udział ft3 i ft4 to mi powychodzily po niecałe 40% (blizej 30) więc chyba średnio....
![]()
Tak, niedoczynność i hashimoto, narazie badania miałam lepsze niż przed ciążą [emoji33] w ciąży i po niej to często pojawiają się problemy z tarczycą
Dzień dobry![]()
Dziś waga 99,6kgPierwszy mały sukces osiągnięty
6,5kg spadło
Miłego dnia
P.S. Mimi, Colorado ma Hashimoto
[emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119]
Brawo!
Zuza, masz super pamięć! [emoji1] U mnie to tragedia, wszystko potrafię pomylić
[emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119] brawo Ty!U mnie minus 1,5kg [emoji4]
![]()
Jesteście Kochane:* Bez Was bym się nie zmobilizowala!
Ludzie zawsze osadzają
Co do skóry to jak się chudnie w rozsądnym tempie, to nie powinno być dużego problemu. U mnie przynajmniej nic się nie zadziało po zrzuceniu 18kg, z tym, że trwało to długo
Mam jeszcze pytanie odnośnie gatek do zadań specjalnych. Macie jakąś sprawdzoną markę, sklep?
Raz kupiłam w lidlu
[emoji255]21.08[emoji255]
reklama
Mimi2330
Boję się ale co zrobić ; (Jesteście Kochane:* Bez Was bym się nie zmobilizowala!
A co to za opaski? Napisz coś więcej
Podziel się: