reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Dzięki,wypróbuję napewno te pierogi:) Raz spróbowałam zamienić na mąkę pełnoziarnistą i mi się nie udała.Wyszło gumowate,niedopieczone ciasto:( Dlatego Was zapytałam.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ka, no dużo jej jeść faktycznie przy IO nie można. Ale trzeba ją wtedy łączyć z rzeczami z niższym IG :)

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Zuza, a może trzeba pomieszać mąki? Też nie próbowałam ciasta takiego robić na innej mące niż pszenna ... I dobrze, bo gdybym odkryła jakiś taki tajny sposób to bym jadła same te fit pizze [emoji23]

Zuza, i jak je oceniasz?
Dla mnie są tak wygodne, jak druga skóra [emoji4] Pewnie szybko zachodzę je na śmierć [emoji16]

Kurde, znowu mi się laparoskopia śniła :/ będzie to teraz chyba mój naczelny koszmar :(

Colorado są bardzo wygodne:) Udało mi się bo były ostatnie i akurat mój rozmiar;) Podobały mi się też swetry ale za niska jestem:( Za długie rękawy i ogólnie całość...
Jej...Znowu Cię nawiedził ten koszmar:( Ja nigdy laparoskopii nie miałam...Boli?

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Zuza, no często z większym rozmiarem idzie większa długość niestety. Sama czasem z tym mam problem, choć mam 170 cm :/
Ale fajnie, że legginsy ok :) ja też rozmiar to strzelałam, ale trafiłam. A potem zorientowałam się, ze na necie są podane rozmiarówki lidlowe [emoji4]

Nie wiem, czy boli, bo jeszcze nie miałam, ale jak do stycznia w ciąży nie będę, to gin będzie chciał mnie na to wysłać. A ja jestem psychiczna w kwestii ingerencji w ciało :/ no i stąd koszmary.

Cholera, a ja byłam w 3 lidlach i nigdzie nie ma tych legginsów...

Colorado, gin dał Ci jeszcze trochę czasu?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Laparoskopia jest robiona w całkowitej narkozie ,więc nie boli;) Zależy co się ma robione ja miałam pół roku po cc i zamiast 3nacięć miałam 5 i po wybudzeniu uczucie jakby ktoś skopał mi brzuch.Po 24 godz wypisałam się na własne żądanie ,bo Kacper był malutki a ja 200km od domu....Ja mam wizytę styczeń luty i jak endometrioza nadal będzie na jajniku to czeka mnie laparoskopia...Co do wagi moja też stanęła ...jeszcze ze dwa dni i okresu dostanę i czuję się opuchnięta ..obolała...a jeść to bym ciągle jadła ...

Do góry