reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Colorado, to może być to :)))) no ale jeszcze tydzień czekania...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ka, ja chyba już w weekend zatestuję, bo piątek wieczorem kończę brać progesteron. Na początku naszych starań miałam też jeden taki cykl z podwyższoną dłużej tempką, ale nie brałam duphastonu i nic z tego jednak nie było.

Jeśli w tym cyklu wypali, to ginowi chyba cały bak paliwa do jego wypasionego bmw w podziękowaniu kupię [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Jak tam dziewczynki z dietą?
Wczoraj byłam znowu w Lidlu ( mam go najbliżej ^^) a tam na samym wejściu wielkie, lukrowane, pachnące rogale ...
I wiecie co? Kurde, resztkami woli udało mi się oprzeć [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Hahaha to super :-) a powiem Wam, że ja nigdy tych rogali nie jadłam i jakoś mnie nie ciągnie :)

Ja dziś pokutuję po wczorajszych ciastkach koktajlem z buraka i kiwi i kotletami z soczewicy :)

Colorado, to czekamy do weekendu :)

Ja jestem z Poznania i rogale marcińskie to u nas tradycja!Muszę(czyt.CHCĘ) zjeść chociaz jednego;)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Zuza, te z lidla pewnie nie mają startu do poznańskich. Jakbym miała okazję takiego oryginalnego zjeść, to też dwa razy bym się nie zastanawiała [emoji4] uwielbiam takie miejscowe smaczki [emoji4] muszę kiedyś małża namówić na wycieczkę do Poznania właśnie w tym okresie [emoji173]

Ka, brzmi smacznie ta pokuta [emoji16] ja wczoraj zrobiłam krem z brokułów z serem pleśniowym, dziś chyba będzie krem z pomidorów. Zostało mi sporo rosołu po niedzieli, a taki pyszny wyszedł, że trzeba go zagospodarować [emoji4]poza tym uwielbiam zupy i mam wymówkę, żeby ją zrobić, bo mąż to tak średnio za zupami [emoji16]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Nooo,są pyszne:) Ale dobrze że tylko raz w roku się po nie sięga;) To prawda,z cukierni to inna bajka;)
Heh,może za rok już maleństwo będzie z Wami o tej porze za co bardzo mocno trzymam kciuki:*
Super,jeśli lubisz:* Ja nie przepadam za zupami krem,wolę w tradycyjnej formie.Wyjątkiem jest zupa z dyni no ale ona się praktycznie rozpuszcza. Ja najbardziej lubie pomidorową, rosół, ogórkową i barszcz mojej mamy,mi się za cholerę nie udaje...

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Colorado nic nie idzie z endo ja mam 3stopien i przez to że jest tego bardzo dużo mam ciągły ból brzucha i przez to że pokryły całe jelita to mam troszkę problemów .
Kasia mówią że ustępuje na czas ciąży u mnie się nasiliła ból był niesamowity cały czas na przeciwbólowych byłam.A ze wzrostem macicy zrosty rozciągały się i pękały .... na samą myśl czuję ten ból....przez to okres ciąży był dla mnie straszną męczarnią całe 37tygodni bólu ...
Kasia u mnie podobnie dieta poszła w diabły [emoji14] dziś biorę ostatnią tabletkę więc pewnie jutro @ dostanę i tylko słodycze bym jadła !
Oj za karpia to bym duszę sprzedała mniam :)
O matko.... współczuję tego bólu. Dobrze ze to już za tobą.

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Ja też jestem zupna i mąż je bez problemu więc często robię :)

Dziś się dobrze trzymam, więc zaraz wskakuję na orbitreka :)

reklama
Ka poczytaj o treningu interwałowym, można robić na orbitreku. U mnie działał super, podkreca metabolizm.
Podczytuję Was chociaż się nie zapisałam do tego wątku. Ale ja się na razie nie odchudzam ani póki co nie planuję:D

Do góry